Speltips Freiburg – Leverkusen 29/5: Fredagsmatch

Upp och ner, ner och upp. Bayer Leverkusens omstart av Bundesliga har bjudit på såväl höjder som dippar. Nu ställs de mot Freiburg, som kommer från en riktig rock’n’roll-match, på Schwarzwald-Stadion – och då tittar vi närmare på målmöjligheterna i matchen. Det här kan bli en rätt skoj historia, va?

  Rygga hos bethard – till markndsbästa odds!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons:
Gratis stream av Bundesliga läs mer här! Hämta i samma veva en välkomstbonus om 300% – 750 kronor att spela för hos ComeOn! Regler och villkor tillämpas.

Defensivt kaos senast i Freiburg

Nästintill allt talade för ännu en Bayer Leverkusen-skalp sedan den mycket fina omstarten när de fick besök av Wolfsburg under veckan, men reaktionen kom och det med besked; en 1-4-förlust landade det i. Detta efter totalt 7-2 i målskillnad och vinster över Werder Bremen samt Borussia M’gladbach dessförinnan. Det var också den första förlusten på 12 matcher.

Vartåt barkar det nu för Leverkusen? I samband med chockförlusten petades de ner från Champions League-området, nu på sämre målskillnad än fyran Gladbach, och kniven är pressad mot strupen. Gäller att avsluta med stil, så hård som konkurrensen är om CL-biljetterna.

Mer avslappnat är det i Freiburg, fastän de alltjämt har chansen på Europa League-kval via sjätteplatsen. De har också blandat under omstarten – dubbla kryss; 1-1 mot RB Leipzig samt 3-3 mot Eintracht Frankfurt, båda matcher på resande fot. Däremellan en hemmaförlust mot Werder Bremen.

Tappet senast mot Frankfurt var emellertid en äkta käftsmäll, i och med att matchen inför de avslutande tio minuterna leddes med två mål. Motståndarna skapade betydligt mer, men före matchens slutspurt var Freiburg den klart mer effektiva parten. Dock, det ska understrykas – att släppa till 34 avslut i en och samma 90-minutershistoria håller inte.

Målen är nära till hands – och oddsen lockar!

Offensivt potenta. Men defensivt kaos. Freiburg släppte, som nämnt, till 34 avslut och in tre mål senast mot Eintracht Frankfurt – en match med totalt sex mål. Oroväckande besked å ena sidan, positiva besked å andra.
När ett offensivt orienterat (och spetsigt!) Bayer Leverkusen kommer till Schwarzwald-Stadion känns det som att målen är nära till hands.

Gästernas matcher i allmänhet har varit målrika och efter uppehållet extremt fartfyllda, såväl som underhållande. 14 baljor på tre matcher. I samtliga också åt båda håll, så det finns onekligen möjligheter för Freiburg att såra det toppjagande bortalaget.

Oddsen som ställs ut på målspelen, överalternativen, lockar oss starkt och vi plockar därför överspelet på 2,75-målslinan (asian handicap) till oddset 1,77 hos Bethard. Gäller då är halv vinst på spelet vid totalt tre mål i matchen samt hel vid fler än så.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,75 mål totalt (asian handicap)
Odds: 1,77
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, fredag 29/5
TV: 
Stream: