Freiburg Mönchengladbach Speltips 5 juni 2020

Speltips Freiburg – Mönchengladbach 5/6: No-brainer till bettingtips

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Bortaplan till trots – vi tvekar inte en sekund på Borussia Mönchengladbach och deras kvalitéer i samband med deras bortamöte mot ett kallt SC Freiburg. Så pass att vi tituleras vårt speltips inför matchen som fredagens bästa.

  Rygga speltipset till bästa odds hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Streama matchen utan kostnad hos Unibet: Få, via oss, 600 kronor att spela för med en hundralapp insatt. Regler & villkor tillämpas.

Topp fyra-platsen ska säkras

Topp fyra. Där vill man vara. Och där planerar Borussia M’gladbach att stanna. Nu som fyra, men med Bayer Leverkusen flåsandes i nacken med enbart målskillnaden som skiljer dem åt. Annars är Borussia Dortmund samt RB Leipzig ovanför för den delen också inom räckhåll. Spännande!

Det har varit blandad kompott från Gladbach sedan omstarten; vinster över Eintracht Frankfurt och Union Berlin. Förlust mot nämnda Leverkusen och ”bara” oavgjort mot Werder Bremen. Senast, när nämnda Union krossades med 4-1, var ett styrkebesked modellen större.

Omstartsmatchen för Freiburg, 1-1 borta mot Leipzig, lovade mycket – men formkurvan pekar istället rakt nedåt. Därefter har de nämligen förlorat två matcher, mot Werder Bremen och Leverkusen, samt kryssat mot Frankfurt. De ser kalla ut och får det svårt att landa någon annanstans än i det hopplösa mittenskiktet.

Manuel Gulde är skadelistad för hemmalaget, som också har Janik Haberer, Florian Kath samt Yoric Ravet tveksamma. Gästerna kommer till spel utan Denis Zakaria, Fabian Johnson och Tobias Strobl. Osäkert är det runt Breel Embolo samt Raffael.

Fullt motiverade, bättre form och klasskillnad

Det finns väl inte så mycket att diskutera till de här siffrorna? Vi misstänker att favoritoddsen kommer droppa till närmare avspark, varpå vi rekommenderar er läsare att kliva in på en sådan position innan värdet (eventuellt) är borta.

Gladbach ska i första hand hålla jagande Leverkusen på avstånd och de avslutande fem matcherna är av största möjliga betydelse. Klart värre uppgifter, på pappret, än denna väntar och då är det mer eller mindre ett krav med en fullpottare.

Senast bröt de ner Union Berlin totalt och vann med fyra noll mot ett; visade verkligen framfötterna, hela laget. Och vad talar då för att ett iskallt Freiburg, som kunde ha förlorat med större siffror än 0-1 senast, ska sätta stopp för deras beskyddande av en Champions League-plats.

Motivation, form och klass talar till fördel för bortalaget och hos Coolbet får vi 1,83 gånger smeten för den raka tvåan. Det menar vi vara i överkant och där skickas polletterna in.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – Få 100 kr i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Borussia M’gladbach vinner, rak tvåa
Odds: 1,83
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:30, fredag 5/6
TV: 
Stream: