3 augusti 2018 Hamburger SV Holstein Kiel speltips 2 Bundesliga

Speltips Hamburger SV – Holstein Kiel 8/6: Skillnad i klass

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

2. Bundesliga åker på med matcher nästan varje dag och denna måndag spelas det heta mötet mellan Hamburger SV och Holstein Kiel den 8 juni 2020.

  Rygga speltips hos Unibet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

En sak är väldigt säker och det är att man i den tyska fotbollen inte lämnar någonting till slumpen i dessa tider. Nu är man i full fart med att spela matcher som vanligt, men utan publik.

För att få säsongen att gå i mål i rätt läge har man också valt att spela intensivt med matcher, och nu återstår inte mer än fyra-fem matcher för lagen. Det gör att det plötsligt är upploppsrakan som vi är inne på.

Holstein Kiel har placerat sig som ett stabilt mittenlag, och kommer inte att kunna trolla mycket mer med sina placeringar. Det här blir en säsong som alla andra för deras del – och nu tar man nog inga risker på slutet.

Det har med nästan fyra gånger så mycket multiplicerats antalet skador på spelare i Bundesliga efter omstarten, och för ett lag som Holstein Kiel tar man såklart inga risker längre. Nu är säsongen i mål, kontraktet i stort sett säkert och allting frid och fröjd. Då ska man inte ta och utsätta sina spelare för dumma risker.

Hamburger SV måste vinna

Som ni hör innebär det här att Holstein Kiel är ett lag utan någonting givet att spela för just nu, och som faktiskt inte behöver ta sig an resten av säsongen med samma seriositet, eller samma risktagande.

Annat är läget för Hamburger SV. Den klassiska klubben har som ambition att återta en plats i Bundesliga inför nästa säsong, men som man har spelat sedan omstarten håller man på att trolla bort sin egen chans.

Hemmalaget vann i för sig senast, men har annars tre raka matcher utan vinst och dessutom en tung förlust borta mot Stuttgart. Nu har man bara en poäng till godo på fjärdeplatsen, och man är en bit ifrån att ta en direktplats. Det som såg så bra ut innan omstarten har nu blivit ett utsatt läge direkt.

Men mot Holstein Kiel måste laget gå för att vinna.

Över 2,5 mål spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:30, måndag 8/6
TV:  Viasat Premium
Stream: