Speltips Hannover Dynamo Dresden 3 juni 2020

Speltips Hannover – Dynamo Dresden 3/6: Enormt spelvärde

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Tabelljumbon Dynamo Dresden är i desperat behov av poäng när de tar picket och packet till HDI Arena för att ställas mot ett mer bekvämt Hannover 96. Det kan bädda för en potentiell skräll.

  Rygga dresden +1,0 mål (asian) hos william hill!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Ni vet väl att Unibet streamar tysk toppfotboll helt utan kostnad för deras kunder? Öppna ditt konto hos dem, sätt in 100 kronor och få 600 kr att spela för! Regler & villkor tillämpas.

Dynamo Dresden i nöd

Sex pinnar upp till kvalplats. Säker mark åtta borta. Men med tre matcher färre spelade än konkurrenterna ovanför, så det finns fortfarande en stor möjlighet att Dynamo Dresden fixar kontraktet i den tyska andradivisionen.

Dynamo Dresden har hunnit med en match sedan omstarten av fotbollen, i vilken de åkte på en 0-2-förlust mot topplaget Stuttgart. Det behöver man inte skämmas över. Precis före uppehållet hade de vunnit två matcher efter varandra, varpå det är lite svårt att sia vartåt det ska barka och hur formen är.

Hannover 96 har redan hunnit med tre matcher efter uppehållet, med blandat utfall och en trend som pekar nedåt. Vinst över Osnabrück följdes upp av 1-1 mot Karlsruher SC och senast blev det en 1-3-förlust mot Sandhausen. Klubben är inte helt utan fara för kontraktet, men för närvarande stabilt i mitten av tabellen. Inte lika stor press på deras axlar som för motståndarna.

Tuffare spelschema – trötta ben?

Tre matcher på en och en halv vecka har med all säkerhet satt sina spår i Hannover, som dessutom inte förmådde att komma till rätta senast, och vi ställer oss starkt frågande till deras stora favoritskap på förhand.

Den fysiska formen kan knappast vara ett problem för Dresden, som alltså bara spelat en match sedan serien omstartade. Där blev det förvisso förlust i en tuff match, men innan dess pekade formkurvan uppåt och med en lagom dos av desperation ska de absolut kunna stjäla en poäng från HDI Arena.

Känslan är att det kommer bli en spännande fajt detta och när vi då får 1,76 x insatsen för Dynamo Dresden +1,0 mål (asian handicap) vore det dumt att inte klippa till. Gäller då är insatsen tillbaka om de skulle förlora med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos william hill – Få upp till 1 000 kr freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Dynamo Dresden +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,76
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:30, onsdag 3/6
TV: 
Stream: