Speltips Hertha Berlin Augsburg 30 maj 2020

Speltips Hertha Berlin – Augsburg 30/5: Här blir det att åka av!

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Vi förutspår en underhållande match mellan Hertha Berlin och Augsburg i lördagens Bundesliga – och blicken riktas därför mot målmarknaden.

  Rygga vårt målspel hos william hill!
Annons. Nya kunder. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Gratis stream av Bundesliga och mycket, mycket mer! Läs mer här. Du kan dessutom få 300% – 750 kronor i bonus hos ComeOn när du startar ett konto hos dem, via oss. Regler & villkor tillämpas.

Hertha Berlin i toppform

Sportsligt hetare matcher finns det en handfull av under helgen, men det innebär inte att vi misslyckats med att hitta spelvärde inför Hertha Berlin – Augsburg. Att det dessutom, enligt vår profetia, finns stora chanser till en underhållande match på Olympiastadion höjer förstås intresset också.

Men missförstå oss inte – det är fortfarande en match av sportslig betydelse, inte minst för Augsburg, som det facto ”bara” är fyra pinnar borta från kvalplatsen. Hertha Berlin står desto mer säkert till, utan att de för den delen ska lägga sig platt.

Hertha Berlin visar nämligen prov på den bästa formen de haft under kanske hela säsongen. Uppehållet kom onekligen vältajmat för deras del. Efter det? 7-0 totalt i de två inledande matcherna, vinster över Hoffenheim samt Union Berlin, och senast ett fint 2-2-kryss i samband med att RB Leipzig besöktes.

Dessa resultat har kunnat lösas trots stora skadebekymmer. Inför denna match står det klart att Karim Rekik, Thomas Kraft, Niklas Stark, Santiago Ascacibar samt Salomon Kalou missar matchen medan Maximilian Mittelstädt, Marvin Plattenhardt och Marius Wolfs är tveksamma för spel.

Mer blandad kompott har det varit från Augsburg, som öppnade med en 1-2-förlust hemma mot Wolfsburg – för att sedermera krossa Schalke med 3-0 och spela oavgjort, 0-0, mot Paderborn. Upp och ner i prestationerna.

Alfred Finnbogason och André Hahn kommer närmare speldugligt skick för Augsburg och är också aktuella för speltid här. Däremot kommer långtidsskadade Simon Asta och avstängde Jeffrey Gouweleeuw behöva stå åt sidan.

Målen nära till hands

Hertha Berlin kan spela med en avslappnad approach, stabilt placerade i mitten av tabellen och står stärkta av fantastisk form. Nio mål framåt på tre matcher efter omstarten!

Vi räknar således med att Hertha Berlin kommer sätta foten på gaspedalen och sätta motståndarna under rejäl press redan från start. Det bäddar för en öppen matchbild, där det ska finnas möjligheter för båda parter att komma till offensiva situationer.

Augsburgs senaste match mot Paderborn, som alltså slutade mållös, präglades till stor del av ett defensivt orienterat bortalag. Matcherna dessförinnan hade däremot bjudit på mål; 3-0-vinsten över Schalke och 1-2-förlusten mot Wolfsburg. Hakar på i det tempo som Hertha Berlin vill sätta?

Över 2,5 mål spelas till 1,80 gånger insatsen hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos william hill – Få upp till 1 000 kr free bet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål totalt
Odds: 1,80
Bolag: William Hill
Spelstopp: 15:30, lördag 30/5
TV: 
Stream: