Speltips Hoffenheim Leipzig 12 juni 2020

Speltips Hoffenheim – Leipzig 12/6: Galna odds!

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Håller RB Leipzig på att fälla krokben för sig själva, i jakten på Champions League? Vissa tendenser till det syns till och deras favoritskap bör verkligen inte överdrivas inför fredagens bortamatch på PreZero Arena där Hoffenheim väntar.

  Rygga vårt speltips hos Bethard – till fantastiskt odds!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen kostnadsfrittoch få 1 000 kronor att spela för med så lite som 250 kronor insatta på ditt konto. Regler & villkor tillämpas.

Leipzig fortsätter tappa

Spelartruppens kvalitet är av toppklass. På deras höjder visas det också ute på planerna. Men dessa plattfall, alla kryss i matcher som bara ska vinnas, har satt stopp för Leipzig och deras ambition att utmana om titeln. Nu ser det även ut att kunna bestjäla dem en Champions League-plats.

Det senaste i raden av dessa tapp kom hemma mot tabelljumbon Paderborn, 1-1 efter att man spelat med en man mindre på planen över halva matchen samt insläppt mål på stopptid av den andra halvleken. Det är oacceptabelt för en klubb med toppambitioner och ner från topp fyra är avståndet på blott en trea. En förlust här skulle med andra ord kunna ställa till det.

Hoffenheim omstartade inte som önskat; förlorade med 0-3 mot Hertha Berlin, uppföljt av ett kryss mot Paderborn. Men därefter har de kommit bättre till deras tärr; vunnit matcher över Köln och Mainz samt kryssade senast borta mot Fortuna Düsseldorf.

Nu har hoppet om Europaspel, kvalet till EL, starkt väckts till liv och faktum är att de enbart är två pinnar bakom sexan Wolfsburg.

Hoffenheim med fyra förlustfria matcher

Hur ska man kunna lita på Leipzig? Gång efter annan, var och varannan vecka, åker de på de där tappen i matcher de kommer till som storfavoriter. Senast alltså mot Paderborn och där, liksom vid flera tillfällen förut, visade prov på flera svagheter.

Nu står också en svår bortamatch på schemat – mot ett Hoffenheim som inte förlorat på fyra matcher och som är blott två poäng borta från sjätteplatsen, den som leder ut till Europa League-kval. Då är det inte speciellt mycket som talar för att Leipzig bara ska köra över dem.

Indisponibla för bortalaget är Yussuf Poulsen samt Dayot Upamecano medan Ethan Ampadu, Marcel Sabitzer samt Ibrahima Konaté är osäkra för spel. Hoffenheim har Isak Belfodil och Benjamin Hübner out. Tveksam status runt Florian Grillitsch, Sargis Adamyan, Andrej Kramaric och Jacub Brunn Larsen. Går ganska jämnt ut på den fronten.

Det raka krysset kan vara ett alternativ, men vi använder hellre säkerhetsselen här och spelar Hoffenheim med +1,5 mål (asian handicap) till oddset 1,82 hos Bethard. Gäller då är vinst på spelet om de vinner, spelar lika eller förlorar med max uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Hoffenheim +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,82
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, fredag 12/6
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.