Speltips Holstein Kiel – Bielefeld 30/5: Det är klasskillnad

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Arminia Bielefeld är det stora utropstecknet i den tyska fotbollen, och går nu mot serievinst i 2. Bundesliga. Nu väntar Holstein Kiel lördagen den 30 maj 2020.

  Rygga hos bethard – riktigt feta odds!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons:
Gratis stream av Bundesliga läs mer här! Hämta i samma veva en välkomstbonus om 300% – 750 kronor att spela för hos ComeOn! Regler och villkor tillämpas.

2. Bundesliga har varit en synnerligen intressant tävling under den här säsongen och det mesta pekar på att man kommer gå i mål som en väldigt jämn tabell, sånär som på det serieledande laget Arminia Bielefeld.

För om det är något lag som har visat sig hålla över tid är det Arminia Bielefeld, som också har en svensk målvakt i form av Oscar Linnér i truppen. Den tidigare AIK-talangen får dock ingen som helst speltid och är helt fast på bänken, men det kan alltså vara så att han snart har status av en spelare i den tyska högstaligan.

Just nu har Arminia Bielefeld fem poäng ner till närmast jagande lag, och det är en imponerande säsong som man har bakom sig. På 27 matcher har man vunnit 14, och det stora är att man bara förlorat två matcher.

Det är alltså som så att Arminia Bielefeld är ett supersvårslaget lag, och i en sådan miljö blir det svårt att konkurrera ut förstamålvakten. Så är det bara. Att man bara har släppt in 25 mål, klart minst antal i hela serien, vittnar också om att Arminia Bielefeld valt rätt man mellan stolparna hittills.

Sista chansen för hemmalaget

I skrivande stund ser det ut som att Arminia Bielefeld ska kunna ta det här i mål eftersom man också har en match mindre spelad än sina närmaste konkurrenter, men det ska också tas hela vägen in i mål. Än återstår det alltså sex-sju matcher att spela av 2. Bundesliga.

För motståndarna Holstein Kiel är läget lite annorlunda, och i deras fall gäller det att avsluta säsongen urstarkt för att kunna gå upp. Just nu har man åtta poäng upp till kvalplatsen, men det är ett avstånd som bara kan vara fem poäng stort vid en vinst mot Arminia Bielefeld.

Men då ska sägas att formen är lite frågetecken kring, med bara en vinst, en förlust och ett kryss sedan omstarten. Det gör att vi inte direkt litar på hemmalaget här. Arminia Bielefeld har med det sagt bara tagit kryss efter omstarten, så poängskörden är inte bättre där.

X (oavgjort) spelas till fina 3,55 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,55
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:00, lördag 30/5
TV: 
Stream: