23 maj 2020 Bayern München Frankfurt Speltips

Speltips inför Bayern München – Frankfurt 23/5: Skynda, fynda!

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Grandiosa odds är, lite förvånande, utställda på storfavoriten Bayern München mot ett iskallt Eintracht Frankfurt. Här finns det väl inte annat på kartan än en kross av hemmalaget?

  hos bet365 hittar du bäst odds på vårt speltips – rygga här!

för nya kunder hos bet365. Regler & villkor tillämpas. Se hemsidan för fler detaljer.

Annons:

Annons: Streama matchen, resten av Bundesliga och massvis av annan sport helt utan kostnad hos Unibet! Klicka här för att läsa mer och erhålla en välkomstbonus om 500% – 500 kronor. En hundralapp blir till 600 kr att spela för!

Stabilt, om än utan briljans. Till omstarten av Bundesliga förmådde Bayern München att besegra Union Berlin med 2-0 på bortaplan och det efter ett mål från Robert Lewandowski samt ett från Benjamin Pavard. Detta innebär att det avstånd till jagande Borussia Dortmund är intakt, på fyra pinnar. Och just de möter man i början av nästa vecka. Nervkittlande!

Här hoppas Bayern München med andra ord att kunna roffa hem trean utan att spelarna behöver ta ut sig till fullo. Och det ska de väl lyckas med? Formen var fantastisk redan före uppehållet och totalt är 11 av de 12 senaste matcherna vunna. Övrig oavgjord. De fem senaste; idel vinster samt hållna nollor.

Eintracht Frankfurt är istället en fatal besvikelse det här spelåret och nu ska kontraktet mer eller mindre bara räddas. De hittas förvisso på säker mark, men ”bara” med fem pinnar som håller dem ovanför kvalplatsen. Alltjämt i riskzonen, alltså. Dessutom talar allt för att Europa League-slutspelet kommer trillas ur efter 0-3 i baken från hemmamötet mot Basel.

Oddset kan droppa

Till omstarten var förhoppningen på Eintracht Frankfurt att de skulle ha lyckats ladda upp krafterna – få lite av en nystart. Men nej, så blev det inte. På hemmaplan, en 1-3-förlust mot Borussia M’gladbach. Nu har de tre raka förluster och en samlad målskillnad på 1-11 i dessa. Katastrofsiffror!

Så, vad talar då för dem inför ett bortamöte mot ett stabilt och sylvasst Bayern München – dessutom på bortaplan? Försvinnande lite. Vi förvånas också av de odds som faktiskt erbjuds på den tyska jätten från flera av spelbolagen.

Mycket talar för att oddset till närmare avspark kommer droppa på Bayern, varpå det är på sin plats att skynda, fynda här. Det är bara att klippa till – värdet kan mycket väl vara borta till närmare avspark!

Bayern München -2,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de ”bara” vinner med två baljors marginal – synas till oddset 1,90 hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr i spelkrediter!

för nya kunder hos bet365.
Regler & villkor tillämpas.
Se hemsidan för fler detaljer.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayern München -2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30, lördag 23/5
TV: 
Stream: