8 februari 2020 Dortmund Leverkusen Speltips

Speltips inför Borussia Mönchengladbach – Borussia Dortmund 7/3: Toppmatch

Borussia Mönchengladbach får besök av ett annat topplag i Bundesliga, nämligen Borussia Dortmund, lördagen den 7 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Casumo!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Bundesliga är hetare än på länge, och en stor förklaring till att så är fallet den här säsongen är att det för en gångs skull är ovisst i toppen. Det handlar inte bara om att FC Bayern München varit lite svagare än vad man brukar, det handlar minst lika mycket om att andra lag har tagit steg.

Två av dessa lag gör nu upp i ett aktat toppmöte på lördagskvällen, och med tanke på att schemaläggaren valt att isolera matchen till 18:30 gör att vi blir lite extra taggade. Tidigare på eftermiddagen finns det stor risk att det krockar med annat – men nu känns det helt perfekt att ratta in kanalen för den här matchen.

Borussia Mönchengladbach öppnade säsongen fantastiskt bra, men har haft det lite tyngre på slutet och har inte samma momentum. Det har gjort att man tappat lite i tabellen, även fall Borussia Mönchengladbach just nu ligger som fyra.

Om det blir en bra avslutning på säsongen kan Borussia Mönchengladbach rent av slåss om ligatiteln, men I skrivande stund är det sex poäng upp till serieledningen. Då behöver man också gå förbi tre lag – varav ett är det som Borussia Mönchengladbach möter i lördagens match. Med andra ord kan en förlust vara förödande för hemmalaget här.
Annons:

Givet överspel i Bundesliga

Borussia Mönchengladbach har varit kända för sitt starka spel på hemmaplan hela säsongen, och ska vi lyfta fram en särskild del av spelet måste det bli offensiven. Där öser man på och imponerar med sin målfarlighet i match efter match.

Nu möter man dock ett Borussia Dortmund som egentligen är ett lag med liknande styrkor, men som har problem bakåt. Om det inte vore för att man släpper in så mycket mål hade det här varit ett närmast ostoppbart lag – inte minst med en viss Erling Braut Haaland i laget. Han bara fortsätter att ösa in mål.

Vad man ska ha med sig är att bortalaget saknar Marco Reus, men det är i det närmaste standard att lagkaptenen inte kan vara med. Här har vi goda förhoppningar om att få se en hel del mål oavsett – förmodligen från båda håll.

Över 3 mål (asian handicap) spelas till 1,75 gånger krämen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,75
Bolag: Casumo
Spelstopp: 18:30, lördag 7/3
TV: 
Stream: 

[/padding] 


Annons:


Annons: