Speltips Düsseldorf Dortmund 13 juni 2020

Speltips inför Dortmund – Frankfurt 14/2: Supervärde!

Herrejäklar – vad är det för något som spelbolagen rökt här? Supervärde är uppdukat inför fredagens Bundesliga med Borussia Dortmund mot Eintracht Frankfurt och här hittar ni vårt bettingtips samt stream.

  Spela Frankfurt +1,5 mål (asian) till oddset 1,85 hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Se matchen helt utan kostnad: Klicka här för mer information om hur!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Blödningen ska stoppas i Dortmund. Det är åtminstone vad de innerligt hoppas på och kommer kämpa för under fredagskvällen. Laget kommer från en 3-4-förlust borta mot Bayer Leverkusen här i serien och dessförinnan åkte de ur DFB Pokal via en oväntad förlust, 2-3, mot Werder Bremen.

Offensivt fortsätter tabelltrean med andra ord leverera och där har förvärvet av det norska underbarnet, Erling Håland, inneburit fantastiskt mycket. På fem inhemska matcher, varav blott två från start, har han antecknats för åtta fullträffar. Leverans utan motstycke – ändå har Dortmund förlorat mark i toppstriden av Bundesliga samt åkt ur cupen.

Men titelhoppet lever i allra högsta grad. De har trots allt “bara” fyra poäng som skiljer upp till serieledande Bayern München. Övrig konkurrens står i första hand RB Leipzig samt Borussia M’gladbach för.

Eintracht Frankfurt kämpade länge på utan framgång och var en av den tyska förstadivisionens största besvikelser – för att det den senaste tiden ljusnat. Och det rejält.

För att sätta siffror på vändningen: 4-1-0 i formraden. Under denna period har de bland annat avancerat förbi Leipzig i DFB Pokal, vunnit över desamma i seriespelet och kommer senast från en brutal 5-0-kross av Augsburg.

Inför matchen står det klart att varken Julian Brandt eller Marco Reus kommer medverka för Dortmund. Thomas Delaney står som ett frågetecken. Gästerna har Marco Russ och Lucas Torró out. David Abraham, Bas Dost och Gelson Fernandes tveksamma.

Annons:

Ingen tvekan om saken – där hittas värdet

Dubbla förluster och ett blödande försvarsspel. Det är knappast så att Borussia Dortmund fått den bästa möjliga uppladdningen inför matchen och därför ser vi det som extra anmärkningsvärt att de är presenterade som så pass tunga förhandsfavoriter.

Samtidigt presterar Frankfurt den bästa fotbollen liksom de bästa resultaten på hela säsongen just nu. De har alltså vunnit fyra matcher och spelat en oavgjord sedan runt tre veckor tillbaka. Flera tuffa matcher. 5-0 mot Augsburg senast. Toppform!

Hur kommer det då sig att oddsen för den raka ettan är och skvalpar kring 1,40 hos de flesta spelbolagen? En makalös felvärdering, menar vi.

Hos Bethard får vi 1,85 gånger pengarna för Eintracht Frankfurt +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner, spelar oavgjort eller förlorar med max uddamålet – och det är en no-brainer till investering.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Eintracht Frankfurt +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,85
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, fredag 14/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: