Streama Dortmund

Speltips inför Dortmund – Schalke 04 16/5: Derby i Bundesliga

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Som vi väntat! Och en bättre start på Bundesliga kunde vi väl knappast önska? Ruhrderbyt med Borussia Dortmund mot Schalke 04! Vi har speltips, odds och stream inför matchen. Hugg in!

UPPDATERING: Om matchen skulle ställas in, återfår du eventuella insatser som satsats. Med andra ord är det en risk du kan bortse från.

  Rygga vårt speltips – schalke +1,25 mål (asian) – här!

Streama matchen hos Snabbare – helt utan kostnad! Läs mer här. Regler och villkor tillämpas.

Väntan är över och den europeiska toppfotbollen i Tyskland är tillbaka efter att nästintill alla europeiska länder haft den professionella sporten på is till följd av de kristider vi befinner oss i.

Matchen kommer spelas inför tomma läktare och på så sätt blir det förstås ett speciellt derby, som annars väcker enormt intresse i inte minst Tyskland men även hela fotbolls-Europa. Hur som helst kan den extranerven inte bortses från och vi håller tummarna för en höjdarmatch.

Lördagen bjuder totalt på sex bataljer från Bundesliga och den hetaste av dessa är tveklöst denna, Ruhrderbyt Borussia Dortmund – Schalke 04. Denna är också utsedd till huvudmatchen hos Viasat, visad på Viasat Premium. En match som kommer vara toppval för de flesta TV-tittare.

Ingen fördel av hemmapubliken

Det är över två månader sedan klubbarna var i farten senast och var de står formmässigt är svårt att sia. Den ökade ovissheten menar vi tala för att värdet är på skrällspelen, när Borussia Dortmund får axla ett stort oddsfavoritskap.

Vi ska inte sticka under stolen med att Dortmund är den bättre parten av dessa två rivaler och det visar också tabellen på – klubben är den främsta konkurrenten till serieledande Bayern München, med en skillnad om fyra pinnar dem emellan.

Detta medan Schalke 04 är på sjätteplatsen och har 14 poäng upp till just Dortmund när 25 omgångar är spelade. Ganska talande för det hela, menar vi.

Men är odds under 1,60 på den raka ettan rättvisande? Det ställer vi oss starkt emot. Gästande Schalke 04 är trots allt ett mycket kompetent fotbollslag, har ena foten på Europaplats och brukar därtill ha det enkelt i Ruhrderbyt.

Det är väldigt anmärkningsvärda fakta att de, Schalke 04, bara förlorat en av de åtta senaste inbördes mötena medan två vunnits. Spelårets omvända möte slutade oavgjort, mållöst.

Handikappspel på Schalke

Addera på allt detta att Dortmund rapporteras sakna framstående pjäser i bland andra Marco Reus, Axel Witsel samt Emre Can. Utan hemmapubliken i ryggen är de, utan tvekan, en sårbar favorit så här på förhand.

Hos Bethard får vi finfina 1,68 gånger pengarna för Schalke +1,25 mål (asian handicap) och det är i klar överkant. På det handikappet får vi full vinst på spelet vid oavgjort eller bortavinst samt halv dito vid uddamålstorsk.

Om man vill hitta maffigare skrällodds är det egentligen bara att välja och vraka bland olika handikapplinor, eller kanske till och med 1X2-marknaden. Det raka krysset skulle vi kunna rekommendera för den som vill höja risknivån på förhand.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard: Få 100% extra – upp till 1 000 kr i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Schalke 04 +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,68
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:30, lördag 16/5
TV: 
Stream: