Speltips Bayern München Frankfurt 10 juni 2020

Speltips inför FC Bayern München – FC Augsburg 8/3: Målspel

FC Bayern München spelar på hemmaplan i Bundesliga och då gäller man nästan alltid som solklar favorit på förhand. Även så mot FC Augsburg den 8 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Bundesliga står åter på schemat denna söndag, och som det ser ut nu blir det ingen dålig omgång som väntar den här dagen. Såklart går det inte att leva upp till lördagens fantastiska underhållning, men ur ett spelperspektiv finns det ett par matcher som sticker ut.

FC Bayern München gäller såklart som stora favoriter inför sin hemmamatch mot FC Augsburg, ett lag som man ska slå alla dagar i veckan. Men faktum är att FC Bayern München närhistoriskt sett haft ganska svårt mot just det här motståndet.

FC Bayern München har bara en vinst på sina tre senaste matcher mot FC Augsburg, och då har det dessutom varit jämna matcher hela tiden. Om vi skruvar tillbaka tiden lite längre än så har FC Bayern München radat upp vinst efter vinst mot det här motståndet.

Det är dock en sak att ha med sig inför avsparken, att bortalaget flera gånger visat att man faktiskt kan hota detta tyska storlag om alla bitar bara faller på plats.
Annons:

Ett målspel i Bundesliga

En återkommande spelform det är tyska ligamatcher är såklart målspelen, eftersom det är en av ligorna i Europa med det högsta målsnittet. Det hela bygger på den tydliga offensiva prägel som många lag har, där det i fundamentet är sagt att lagen ska våga gå framåt.

FC Augsburg må vara ett bottenlag, men har ändå samma identitet långt in i märgen. Det gör att man spelar många målrika matcher.

Senast föll man exempelvis med 2-3 hemma mot topplaget Borussia Mönchengladbach, och det vara bara en i raden av matcher där vi fick se underhållning på hög nivå. Nu gäller man såklart som klar underdog, men vi ser inte det som omöjligt att man kommer att kunna göra skada.

Därför rekar vi båda lagen göra mål till 1,87 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,87
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:30, söndag 8/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: