28 februari 2020 Düsseldorf Hertha Berlin Speltips

Speltips inför Fortuna Düsseldorf – Hertha Berlin 28/2: Ångestbetonat bottenmöte

Ett ångestbetonat bottenmöte från tyska Bundesliga väntar under fredagskvällen när Fortuna Düsseldorf och Hertha Berlin ska mäta krafterna med varandra. Här tar vi bestämt ställning – men för vilken sida?

  Spela Düsseldorf +0 (asian) till oddset 1,81!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama Fortuna Düsseldorf – Hertha Berlin helt kostnadsfritt: Klicka mer här för information om hur!

Tränarbytena lyckas inte skörda frukt och Alexander Nouri sitter redan pressad på sin post i Hertha Berlin efter två matcher. Det blev förvisso en knapp bortavinst över tabelljumbon Paderborn i debuten, men senast åktes nästa käftsmäll på – brutala 0-5 hemma mot bottenkonkurrenten Köln. En av årets i särklass sämsta insatser.

Man kan emellertid glädjas över att det finns andra lag som, över hela säsongen, levererat ännu sämre och trots ett snitt om strax blott en pinne per match har man sex stycken ner till kvalplatsen mot 2. Bundesliga.

Och vilka hittas där, på kvalplatsen och som tredjejumbo? Jo, just Fortuna Düsseldorf! Däremellan hittas även Mainz 05. Så, det är inte svårt att se vilken vikt den här matchen har för lagen.

Fortuna Düsseldorf är, precis som tabellen antyder, av bottenmaterial och ingenting annat – utan att påstå att de inte skulle kunna fixa det här. Förra veckans oväntade 2-0-vinst över Freiburg var ett styrkesbesked modellen större; att både kamma hem hela potten och hålla nollan i en, på pappret, tuff batalj.

Annons:

De vinner bottenmötet

Spelare för spelare må Hertha Berlin se något bättre ut än Fortuna Düsseldorf, men det finns samtidigt en mängd andra olika faktorer att ta hänsyn till – och framförallt handlar det om vad spelarna tillsammans förmår att åstadkomma i resultat.

Gästande Hertha Berlin åkte på spelårets kanske värsta käftsmäll senast – 0-5 hemma mot Köln – och den positiva effekten av tränarbytet blev så kortvarig den bara kunde bli. Tillbaka på ruta ett.

Här har lagets frånvarolista fyllts på ytterligare när Niklas Stark samt Santiago Ascaibar åkt på avstängningar. Thomas Kraft är skadad och Pascal Köpke tveksam till spel. För Düsseldorf är Dawid Kownacki, Zack Steffen och eventuellt Markus Suttner indisponibla.

Düsseldorf är i en uppåttrend och har sett mer stabila ut på sistone; bara förlorat en av deras fem senaste matcherna, då mot topplaget Borussia M’gladbach. 2-0-vinsten borta över Freiburg under helgen lovar gott inför den närmsta framtiden.

Stärkta av att spela på hemmaplan ska väl Fortuna Düsselforf ses som något större favoriter? Vi spelar dem med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till 1,81x hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 000 kr spelkrediter i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Fortuna Düsseldorf +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:30, fredag 28/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: