FC Paderborn

Speltips inför Fortuna Düsseldorf – Paderborn 16/5: Nyckelmöte direkt

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.Uwe Rösler vill ta sitt Fortuna Düsseldorf till tre nya poäng i omstarten av Bundesliga, när bottenmöte med Paderborn väntar den 16 maj 2020.

  Odds på hela Bundesliga hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har sannerligen inte varit den allra roligaste säsongen för Fortuna Düsseldorf, som redan från början fastnade i botten av Bundesliga och liksom inte kunde ta sig ur striden om bottenplatserna.

Till sist kände sig klubbledningen nödgade att göra en förändring, och valde då att plocka in Uwe Rösler som ny huvudansvarig. Denne hade gått utan uppdrag efter tiden i Malmö FF, och hade vilat upp sig, redo för ett nytt tränarjobb.

Så här långt har det också visat sig vara ett klokt beslut för Fortuna Düsseldorf, som sakta men säkert klättrat i tabellen och som nu ligger på kvalplats. Det är totalt fyra poäng upp till Mainz och ytterligare en poäng till Augsburg, vilka är lagen man nu ska försöka ta igen.

Men som för alla lag är det oklart var Fortuna Düsseldorf står just nu, och den här långa perioden utan fotboll gör laget minst sagt svårbedömda. Men om det är någon tränare som kan skrika igång sina spelare måste det ändå vara Uwe Rösler.

Vill du streama Bundesliga gratis? Här är spelbolagen med gratis streaming!

Fortuna Düsseldorf är favoriter

För motståndet i den här omstarten av Bundesliga står alltså jumbon Paderborn, som också har haft det tufft och som behöver resa sig under de sista nio omgångarna. Med nio matcher kvar att spela har man sex poäng upp till Fortuna Düsseldorf och kvalplatsen.

Det finns ett lag, Werder Bremen, som ligger mellan lagen och som nu har 18 poäng. Men i det fallet rör det sig alltså om ett lag med en match mindre spelad. Det är såklart en stor fördel.

Den första gången lagen gjorde upp, alltså tidigare under säsongen, var det Fortuna Düsseldorf som åkte på stryk med 2-0. Den här gången kan vi inte tänka oss annat än att man faktiskt har lärt sig hur man ska handskas med Paderborn.

Fortuna Düsseldorf vinner spelas till 2,25 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Fortuna Düsseldorf vinner
Odds: 2,25
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:30, fredag 15/5
TV: 
Stream:  [snabbare]

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: