16 maj 2020 Frankfurt Gladbach Speltips

Speltips inför Frankfurt – Borussia M’gladbach 16/5: 2,40-oddsare presenterad

Vi levererar favoritprofetior till speltips inför lördagens tunga möte mellan Eintracht Frankfurt och Borussia M’gladbach i samband med att Bundesliga startar om efter uppehållet.

  Rygga vårt speltips till bästa odds hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons:
Vill du se Bundesliga kostnadsfritt? Läs mer om hur – här! Regler & villkor tillämpas.

Två långsamma, sportsnåla månader har passerat – men fler och fler länder har annonserat att de öppnar upp för proffsfotbollen på nytt. Först ut är Bundesliga med ett fullspäckat helgschema.

Under lördagen spelas det sex matcher från den tyska förstaserien och den sista av dessa är det Eintracht Frankfurt samt Borussia M’gladbach som står för. 18:30 är det avsparkstid och den visas på Viasat Premium, Viaplay och gratis stream.

En bra bit in i seriespelet var Gladbach uppe i topp, för att ha hamnat lite på efterkälken mot de största pjäserna. Till säsongsavslutningen är de placerade på fjärdeplatsen och det stora målet är att säkra en av Champions League-platserna. Det vore en storartad succé för klubben, vars huvudtränare i Marco Rose fått erhålla stort beröm för sitt arbete med laget.

Precis som alltid står det viktiga poäng på spel här, inte minst när femteplacerade Bayer Leverkusen flåsar dem i nacken. Först och främst ska de hållas på avstånd – i andra hand kan man blicka uppåt.

Frankfurt får en tuff omstart

Ett succélag på ena sidan och ett fiaskodito på den andra. Förra året nåddes en Europaplats och till årets Europa League är de förvisso inne i slutspelet, men där är uppförsbacken stor efter 0-3 i baken hemma mot Basel. När returen ska spelas är ännu oklart.

Det mest uppseendeväckande är att Frankfurt är nere på den undre tabellhalvan av Bundesliga och allt pekar på att de kommer hamna i ingenmansland. En besvikelse modellen större.

Överdrivet stora förhoppningar har vi inte heller på Frankfurt såhär efter uppehållet. De har stått och stampat under hela spelåret. Lyftet runt och strax efter årsskiftet lovade en hel del, för att återigen säcka ihop. Precis före uppehållet? Den där 0-3-förlusten mot Basel och det följde upp en 0-4-torsk mot Bayer Leverkusen. Dessutom tre raka förluster i Bundesliga.

Viss ovisshet såhär direkt efter ett plötsligt uppehåll om två månader? Absolut. Men till rådande odds och klasskillnaden beaktad är det favoritprofetiorna som lockar oss.

Observera också att matchen spelas inför tomma läktare, varpå hemma-/bortaplansfaktorn ska tonas ner ett snäpp. Det talar ännu starkare för Borussia M’gladbach.

Vårt speltips inför matchen blir därför den raka tvåan till riktigt fina 2,40 gånger smeten hos Coolbet. Man kan exempelvis också välja att spela dem med det asiatiska handikappet -0,25 till över dubbla insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Borussia M’gladbach vinner, rak tvåa
Odds: 2,40
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:30, lördag 16/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: