3 augusti 2018 Hamburger SV Holstein Kiel speltips 2 Bundesliga

Speltips inför Hamburger SV – Arminia Bielefeld 24/5: Toppmöte i 2. Bundesliga

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Tidigt lunchmöte på söndagen mellan Hamburger SV och Arminia Bielefeld i 2. Bundesliga. Två lag som verkligen behöver poäng den 24 maj 2020.

  hos bethard får du bäst odds på vårt speltips – rygga här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Se tysk fotboll utan att betala en enda krona för det! Läs mer om hur du streamar Bundesliga här. Regler & villkor tillämpas.

Det går inte att klaga på den spänning som nu ligger på schemat inför fortsättningen, och avslutningen, på den här säsongen i den tyska andraligan 2. Bundesliga. Det är som upplagt för ett upplopsrace som kommer att gå till historien.

Det är såklart minst sagt unika förutsättningar med den situation som har uppkommit under den här säsongen, men faktum är att det snarare kan spetsa till spänningen ytterligare. Våra förväntningar är hur som helst höga inför det som nu ska avgöras.

Allra bäst ser läget ut för Arminia Bielefeld, som toppar tabellen och har 52 inspelade poäng så här långt. Man har sju poäng till godo på närmast jagande lag, och lika många poäng ner till att missa direktplatsen. Det är alltså en transportsträcka mot Bundesliga nu – om allt vill sig väl.

Oscar Linnér är som bekant målvakt i Arminia Bielefeld, men den svenske talangen har haft svårt att få speltid och kommer troligen inte att få det under avslutningen på säsongen heller. Det kan man säga vad man vill om, men när laget går så starkt är det såklart svårt att slå sig in i startelvan. Det säger sig själv.

Båda lagen snubblade direkt

Fotbollen var tillbaka redan förra helgen, men då Arminia Bielefeld kunde inte vinna trots att man spelade på hemmaplan mot ett Osnabrück som man rimligen bör slå. 1-1 i en tät historia blev utfallet, och det är kanske inte konstigt med tanke på att Arminia Bielefeld inte spelat match på länge.

Hamburger SV är också ett topplag, och har sju poäng upp till Arminia Bielefeld i toppen. Om det vill sig väl kommer man att ta det här hela vägen till Bundesliga. En vinst här och man kan rent av gå ikapp Arminia Bielefeld.

Om däremot Arminia Bielefeld vinner har man nästan avgjort det här redan nu. Det vore en ordentligt skalp att ha med sig inför avslutningen på säsongen. Då kan Arminia Bielefeld ha hela tio poäng ner.

Höstens möte slutade 1-1 och vi tror nog att båda lagen går ganska hårt på att göra mål här också. Båda lagen göra mål spelas till 1,66 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,66
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, söndag 24/5
TV: 
Stream: