Speltips Bayern München Düsseldorf 30 maj 2020

Speltips inför Hertha Berlin – Bayern München 19/1: Klar favorit i Tyskland

Bayern München är alltid favoriter i Bundesliga och så är även fallet inför söndagens match borta mot Hertha Berlin den 19 januari 2020.

Annons:

Efter knappt en månads uppehåll är Bundesliga tillbaka med full kraft och den underhållning som vi har bjudits på redan nu visar varför tysk fotboll behövs. Eller vad sägs om att en viss Erling Braut Haaland, eller Erling Braut Håland som vi borde skriva konsekvent här i Sverige, gjorde tre mål direkt i debuten för sitt Borussia Dortmund? Svindlande.

Det har lagt ribban högt vad gäller förväntningar på underhållningsvärde. Det återstår att se om Bayern München kan leva upp till det när man på söndagseftermiddagen åker till Berlin för att spela mot Hertha, ett av säsongens mer svårslagna lag.

Det är fortfarande så att Bayern München befinner sig mil framför huvudstadslaget, men med tanke på hur man visat sig vara starka på hemmaplan ska vi inte räkna bort Hertha Berlin här. Bland annat klarade man 0-0 mot Borussia Mönchengladbach, serieledare, för någon omgång sedan.

Men var står lagen efter uppehållet? Det är aldrig enkelt att veta.

Annons:

Skador i bortalaget

Hertha Berlin kommer till matchen med vad som verkar vara nästan sitt bästa lag – även fall det fortfarande är så att en viss Salomon Kalou inte är spelduglig. I övrigt är Arne Maier utan truppen, medan det finns förhoppningar om att Marvin Plattenhardt ska komma tillbaka från det som enligt rapporter är en förkylning av modellen större.

Då är läget klart sämre hos gästerna – som i för sig har en trupp som tål lite fler avbräck. Men med det sagt är det aldrig önskvärt att inte kunna ta ut precis det lag man själv vill. Det kan man inte sticka under stol med.

Som sagt finns et flera spelare som inte kommer spela för Bayern München. Det rör sig inte minst om den viktige ytterbacken Joshua Kimmich som är avstängd. I övrigt är Kinsley Coman, Javi Martinez, Lucas Hernandez och Niklas Süle inte tillgängliga för spel nu när det är dags att starta om säsongen igen.

Det kan vara lite svårt att veta exakt var lagen står, men ett målspel känns rimligt. Hertha Berlin har en stark förmåga att kontrollera matcherna och hålla ner siffrorna, inte minst mot Borussia Mönchengladbach senast.

Under 3,5 mål spelas därmed till 1,79 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds: 1,79
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:30, söndag 19/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: