Streama Bayern Munchen Dortmund

Speltips inför Hertha Berlin – Schalke 04 31/1: 3,40-oddsare…

Hertha Berlin och Schalke 04 står för fredagsunderhållningen från tyska Bundesliga och det på Olympiastadion i Berlin. Är du ute efter en högoddsare speltips, stream och de marknadsledande oddsen inför matchen? Då är du rätt ute!

Annons:

Annons: Hur ser man matchen kostnadsfritt? Öppna ett konto, via denna länk, hos spelbolaget Snabbare – på nolltid! Regler & villkor tillämpas.

Bottenstriden har, för tillfället, lämnats och från december månad och framåt har Hertha Berlin ständigt tagit kliv i rätt riktning. Den enda förlusten sedan dess, på sex matcher, kom mot Bayern München, 0-4, medan tre av matcherna är vunna. För snart en vecka besegrades Wolfsburg med uddamålet – på bortaplan.

Kan resan uppåt i tabellen intensifieras? Här väntar en tuff batalj, en motståndare av klass och av spelbolagens värdering, tillsammans med marknaden, ser det mer eller mindre helt ut som en femtio-femtio-match.

Schalke 04 står på kvalplatsen mot Europa League, men det finns såväl möjlighet till att studsa upp som risk att falla i tabellen. Champions League-platserna är det uppenbara, solklara, målet och till åtråvärda topp fyra har de blott en trea.

Veckan har i övrigt varit lite av en återhämtningsperiod för Schalke, som fått tid att repa sig från helgens 0-5-förlust mot ett Bayern München på frammarsch. Var helt underlägsna där och då, en prestation till besvikelse – men nu står en mer lättsam uppgift på menyn, även om den på något sätt inte är att förväxla med enkel.

Skadelistade i bortalaget är Benjamin Stambouli samt Salif Sané, båda skadade, medan Hertha Berlin har Salomon Kalou indisponibel samt Vladimír Darida tveksam.

Annons:

Delad pott – till 3,40

Med bättrad form, en funnen stabilitet och blott en förlust på sex matcher är det som Hertha Berlin tar emot ett något mer namnstarkt liksom spetsigt Schalke 04.

Precis som spelbolagen indikerar på tror vi på en match som kan luta över åt vilket håll som helst, men där vi ändå finner spelvärde i profetian att de inte kommer vara skiljaktiga när 90 minuter är summerade.

Som nämnt; hemmalaget visar sig allt mer svårspelade. Här med fördelen av att spela på hemmaplan. Men där vi också värderar Schalke som det spetsigare laget och bortser vi från 0-5-torsken mot Bayern München senast, ser det positivt ut inför framtiden. Förloras sällan matcher. En solklar kandidat för CL-spel.

Delad pott känns väl som ett mer än logiskt utfall av den här fredagsbataljen? För spelet får vi 3,40 gånger pengarna hos Betfair Sportbook – och det köper vi utan att överhuvudtaget blinka!

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair Sportbook – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss (x)
Odds: 3,40
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 20:30, fredag 31/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: