Speltips Werder Bremen Bayern München 16 juni 2020

Speltips inför Hoffenheim – Bayern München 29/2: Tätt toppmöte

Bayern München måste gälla som favoriter inför bortamatchen mot Hoffenheim i Bundesliga lördagen den 29 februari 2020.

  Rygga spelet hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

På klassisk tysk avsparkstid är et dags för det som trots allt får benämnas som ett toppmöte i Bundesliga – även fall det inte är så att allting känns helt perfekt mellan Hoffenhein och Bayern München just den här gången.

För det är Bayern München som är i topp av Bundesliga, och som har hela 15 poäng ner till Hoffenheim som ligger åtta. Men hemmalaget har fortfarande hugg på en Europaplats.

Bayern München radar upp vinster just nu och stod för en imponerande uppvisning borta mot Chelsea senast. Det gör att formen som Bayern München är exemplarisk.

Det går att jämföra med Hoffenheim som inte är på samma nivå, men som ska göra sitt för att nå tillbaka. Nu har man tre raka matcher utan vinst exempelvis, varav två förluster.

Annons:

Det finns en hel del problem meed skador och frånvarande spelare i hemmalaget inför den här mathcne, och som om att den här matchen inte var tuff nog. Ishak Belfodil, Munas Dabbur, Sargis Adamyan och troligen även Dennis Geiger, Andrej Kramaric och Ihlas Bebou missar matchen.

Bara numerären blir ett problem, och det är givet att man inte får samma slagkraft i sin startelva som man hade kunnat ha annars.

I bortalaget finns det oro kring Robert Lewandowski, som dragit på sig en skada i knät. Han missar kommande månad. I övrigt är Ivan Perisic och Kingsley Coman inte med.

Här tror vi trots det att bortalaget kopplar ett massivt och ordentlig grepp direkt. Bayern München att vinna första halvlek spelas till 1,71 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Bayern München (första halvlek)
Odds:  1,71
Bolag:  Bethard
Spelstopp: 15:30, lördag 29/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: