Stuttgart Hamburg Speltips 28 maj 2020

Speltips inför Holstein Kiel – Stuttgart 24/5: Sista chansen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Holstein Kiel kan fortfarande nå en kvalplats, men behöver vinna hemma mot Stuttgart i den andra omgången efter omstarten av 2. Bundesliga den 24 maj 2020.

  hos bethard får du bäst odds på vårt speltips – rygga här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Se tysk fotboll utan att betala en enda krona för det! Läs mer om hur du streamar Bundesliga här. Regler & villkor tillämpas.

Det är speciella tider som råder i den tyska fotbollen och det är viktigt att ha med sig detta när man ska reka med speltips inför matcherna. Det här är blott andra omgången efter omstarten, och många lag är lite stukade i det här läget.

Det är inte konstigt att spelet såg lite hackigt ut i den förra omgången. Det har trots allt varit nästan två månader utan spel, samtidigt som det inte fanns någon som helst publik på läktarna. Det sätter sin prägel på matcherna.

Men det finns vissa lag det här kan vara en fördel för. Vilka det är låter vi vara osagt, men att hemmaplansfördelen nu tappat lite i kraft känns ganska givet. Det var också återkommande med många täta, oavgjorda matcher i de första omgångarna efter omstarten av såväl Bundesliga som andraligan 2. Bundesliga.

I det här speltipset sätter vi tänderna i matchen mellan Holstein Kiel och Stuttgart, två lag som hör till toppstriden i 2. Bundesliga. För det sistnämnda laget finns en reell chans att ta direktplatsen, då man nu ligger på samma poäng som tvåan Hamburger SV. Men då behöver man avsluta säsongen starkt för att ta det i mål.

Holstein Kiel måste vinna här

Holstein Kiel har i sin tur 35 poäng och har med det tio poäng upp till kval- och direktplatsen. Det här vi själva att det kommer bli tufft att ta ikapp, men då måste man verkligen börja vinna och nästan gå rent.

Den här typen av match – när man får chans att spela en så kallad sexpoängsmatch – blir extra viktig. Nu behöver Holstein Kiel helt enkelt gå stenhårt för att vinna. Då krymper man automatiskt avståndet uppåt direkt.

Men det som oroar är att Holstein Kiel har direkt svag, och har fyra raka matcher utan vinst. Nu ska vi inte dra för stora växlar av matcherna innan uppehållet, men att man bara spelade 2-2 mot Regensburg i omstarten oroar.

Stuttgart å sin sida förlorade borta mot Wehen Wiesbaden, så det här känns som två svårbedömda lag i det här läget. Men en offensiv match – det är vad vi förväntar oss.

Båda lagen göra mål spelas till 1,51 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,51
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, söndag 24/5
TV: 
Stream: