Speltips Leipzig Köln

Speltips inför RB Leipzig – Freiburg 16/5: Dagens bästa bettingtips!

Vi misstänker att tempot kan vara ett frågetecken för flera av lagen inför återstarten av Bundesliga – och så även RB Leipzig samt Freiburg. Det öppnar för en underposition på målmarknaden.

  rygga under 3,0 mål (asian) till oddset 1,88 här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons:
Streama alla matcher från Bundesliga – helt utan kostnad. Läs mer om hur här! Regler och villkor tillämpas.

Två månaders uppehåll orsakat av krissituationen i världen, men nu är den tyska förstadivisionen i fotboll tillbaka – och det spelas en uppsjö av matcher under helgen. Bland de först ut är Emil Forsberg och hans titeljagande RB Leipzig samt ett Freiburg med siktet på Europaspel.

Anmärk väl att matcherna kommer spelas utan publik på plats. En faktor som skulle kunna tala mer för en bortaskräll. Hur stor? Det kommer framtiden få utvisa. Givetvis ska det åtminstone knappast vara fördelaktigt för hemmalagen; att inte känna deras supportrars stöd.

Sportsligt, vad väntar där? Ett Leipzig som kommer till spel som storfavoriter, om vi frågar spelbolagen – och så ska det förstås vara. De har fortfarande en liten möjlighet på den stora titeln, är tre pinnar bakom serieledande Bayern München, men kommer behöva avsluta med snudd på perfektion för att kunna utmana in i det sista.

Ett antal hack nedåt i tabellen hittar vi Freiburg, som spelar för att roffa åt sig den sista Europaplatsen – en plats som inför helgens matcher innehas av Schalke 04, vilka man har blott en pinne upp till. Men här ska det mycket till för att ställa till med en skräll – Leipzig på Red Bull Arena är en av de tuffaste möjliga uppgifterna i den tyska seriefotbollen.

Tempot – ett frågetecken

Åter från ett tvåmånadersuppehåll är det knappast en långsökt profetia att det kan dröja innan tempot på allvar tar fart. Nu har det dessutom varit snabba puckar från uppehåll till att ligan plötsligt ska dra igång igen. Långtifrån optimalt, men ändå lika för alla.

Hur som helst är det här en faktor vi misstänker kommer påverka matchen i stort – och därför ställer vi oss knappast bakom att mållinan är uppe på 3,0 (asian) med oddsen nära på femtio-femtio för över- respektive underspelet.

Detta när det dessutom är ett normalt relativt stabilt Freiburg som står på den andra sidan, som den uppenbara underdogen och förväntat avvaktande parten av dessa två. Den som i första hand ska hålla emot. Förlorar sällan matcher med stora siffror.

Nu har det förvisso gått två månader sedan lagen spelade senast, men det är värt att nämna att Leipzig före det plötsliga hade hållit nollan i sex av sju matcher. Max tre baljor totalt i samtliga.

Talar emot ett underspel är att Leipzig har mittbacksklippan, fransosen Dayotchanculle Upamecano avstängd – men de borde fortfarande kunna hålla ihop det och det motiverar verkligen inte de höga underspelsoddsen, menar vi.

Unibet, som också streamar matchen, erbjuder 1,88 gånger pengarna för under 3,0 mål (asian handicap) och det blir vårt speltips inför matchen. Gäller då är insatsen tillbaka vid exakt tre fullträffar.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:30, lördag 16/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: