8 februari 2020 Dortmund Leverkusen Speltips

Speltips inför omstarten av Bundesliga: Vilka vinner tyska ligan?

Bayern München, Borussia Dortmund eller RB Leipzig? Det är huvudkandidaterna till att vinna Bundesliga i vårt speltips säsongen 2019/2020.

  Spela på Bundesliga hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är en minst sagt speciell säsong som nu ska gå i mål i den tyska fotbollen, och det som skulle vara upploppsrakan just nu har blivit någonting annat på grund av att hela serien pausats och skjutits fram.

Men till helgen är Bundesliga tillbaka, och det är rigorös säkerhet kring spelare, lag, matcher och fotbollen i stort som gäller. Det kommer såklart att sätta sin prägel på hur matcherna ser ut – och lag som har fördel av att spela inför publik får nu en stor nackdel.

Ett sådant lag är utan tvekan Borussia Dortmund, vars hemmaspel ofta bärs fram av en rivig publik som manar på sitt lag. Den offensiva fotboll som laget vill spela passar bäst inför skrikande supportrar. Hur ska man hantera det nu?

I detta speltips funderar vi på vilket lag som kommer att vinna Bundesliga säsongen 2019/2020. Som det ser ut nu är tabelläget enligt följande.

Bayern München – 55 poäng
Borussia Dortmund – 51 poäng
RB Leipzig – 50 poäng

Där bakom finns absolut Borussia Mönchengladbach (49 poäng) och Bayer Leverkusen (47 poäng) också, men det är inte kandidater till att vinna hela rasket. Tror vi.

Störst, bäst och starkast igen

Bayern München är som bekant dominanterna inom den tyska fotbollen och har så varit i nästan alla tider. Det är en vinnarkultur som sitter hårt i väggarna kring den föreningen – och det är precis i dessa lägen sådant kommer väl till pass.

För säga vad man vill om den här säsongsavslutningen – men det är ingenting som något lag kunnat förbereda sig på eller är vana vid. Det blir lika för alla, men de rutinerade, tyngre, mer profilstarka lagen står starkast i sådana tider. Det är vår fasta övertygelse.

Tänk också på att Bayern München har den starkaste truppen, såg väldigt starka ut på slutet, har förlängt med Hansi Flick under uppehållet och dessutom (!) har det lite lättare spelschemat. Dortmund och RB Leipzig ska exempelvis mötas innan serien är slut.

Bayern München att vinna ligaguldet spelas till 1,22 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Bayern München vinner guld
Odds: 1,22
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:30, 30 juni
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: