Speltips Hoffenheim Leipzig 12 juni 2020

Speltips inför Paderborn – Hoffenheim 23/5: Ingen rast, ingen ro

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Paderborn är ett av de mer pressade lagen inför fortsättningen på säsongen, och får gärna slå Hoffenheim på hemmaplan den 23 maj 2020.

  hos coolbet får du bäst odds på vårt speltips – rygga här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons: Utan kostnad – streama matchen hos Unibet! Få dessutom en startbonus på 500% extra att spela för, via oss. Regler och villkor tillämpas.

Det är pressat läge på flera håll runt om i Bundesliga, som den här helgen går in på sin andra omgång efter omstarten. Det finns ett gäng matcher som lockar – och på klassisk avsparkstid vid 15:30 spelas flera matcher som vi har satt tänderna i med speltips.

Hoffenheim har haft en ganska bra säsong och har någonting spännande på gång, eftersom man bygger laget på många unga spelare och försöker spela en progressiv fotboll. Som alltid med sådana experiment går det lite upp och ner, och det är väl så man kan summera deras säsong i stort.

Med 35 inspelade poäng har man inte mer än fyra poäng upp till en Europaplats och vill det sig väl under avslutningen på vårsäsongen är det inte omöjligt att man faktiskt tar sig upp till den där platsen. Men då behöver man verkligen vända på trenden – om det nu kan benämnas som en trend med en match spelad.

För när omstarten av Bundesliga spelades förra helgen var Hoffenheim allt annat än vakna, och föll tungt direkt. Trots att man spelade på hemmaplan blev det 0-3 till motståndarna Hertha Berlin. Det är knappast en slump – och får ses som ett oroväckande tecken inför fortsättningen.

Underspelet rekas

Det är alltså inte ett Hoffenheim värda att vara särskilt rädda för som kommer till den här matchen, och det i sig är väl precis det som Paderborn behöver i det här läget. För om det är något lag som ligger risigt till är det jumbon.

Med bara 17 inspelade poäng har man press på sina axlar inför avslutningen, och i skrivande stund är det hela tio poäng upp till säker mark. Men kvalplatsen hägrar och med två vinster kan man klättra snabbt. Men då måste man börja vinna nu.

Att då få chansen att spela hemma mot ett formsvagt lag är en chans som man helt enkelt inte kan bränna, utan vi räknar blint med att man gör sitt i ett försök att vinna matchen. Det lär innefatta att man skär ner lite på risktagandet och försöker hålla nollan.

Just offensiven är ingenting att skrämmas för i något läger, och båda gick mållösa av planen i omstarten förra helgen.

Under 3,5 mål spelas till 1,60 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,60
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:30, lördag 23/5
TV: 
Stream: