6 mars 2020 Paderborn Köln Speltips

Speltips inför Paderborn – Köln 6/3: 1X2-spel

Formstarka Köln, närmast från ett par superinsatser, ska ha toppchans i samband med fredagens bortamöte mot den hopplösa tabelljumbon Paderborn i Bundesliga. Tar tre friska poäng?

  Spela Köln att vinna till oddset 2,20!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream, Paderborn – Köln: Läs mer om hur här! Du får dessutom 200% extra i välkomstbonus när du öppnar ditt konto hos ComeOn.
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

På pappret ser det absolut inte omöjligt ut, att hämta in fem poäng för att studsa upp till kvalplatsen, men det är förhållandevis lite som talar till Paderborns fördel i bottenstriden – laget har bara spelat in 16 poäng på 24 omgångar. En poäng på de fem senaste, så visst kunde uppladdningen inför vad som komma skall varit bättre.

Köln hittas i mittenskiktet av Bundesliga, men med matchen mindre spelad än flera konkurrenter runtomkring och en seger skulle innebära att kontakt kopplas med ett par av de som hittas på Europaplatserna. Viktig match, således – en som de kommer som klara favoriter till.

Oron? Det är väl att bortaspelet under säsongen varit lite sisådär, ja, till och med undermåligt, när resultatraden står i 3-1-7. Då blir det förstås svårt att skörda mark i den tuffa konkurrensen som råder i den tyska högstaligan.

Annons:

Form och klass

Bortser vi från ett halvdant bortafacit, talar väl det mesta för Köln inför matchen? De är i fantastisk form och möter seriens, på pappret, sämsta lag och ett av de formsvagaste sådana. Då känns 2,20 gånger smeten som något i överkant för ett rakt bortaspel.

På de två senaste matcherna har Köln 8-0 i målskillnad – krossade Schalke 04 med 3-0 hemma och Hertha Berlin med 5-0 borta – och i dessa varit helt dominanta. Matcherna följde upp en klar förlust mot Bayern München, rätt väntat, men dessförinnan städades Freiburg av med klara fyra mål mot noll. Med andra ord: toppform!

Annat är det med Paderborn, som blir allt djupare cementerade i botten av tabellen – jumbo och med blott en poäng på deras fem senaste matcher. Får inte alls till det. Faller ofta i de mer jämna matcherna. Slarvas mycket. Saknas den där lilla spetsen.

Så, den raka tvåan blir därför vårt speltips och marknadsledande odds hittar ni hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få 100% återbetalning på dagens match!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Köln vinner, rak tvåa
Odds: 2,20
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:00, fredag 6/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: