Speltips Leipzig Köln

Speltips inför RB Leipzig – Werder Bremen 15/2: Klar favorit

Emil Forsberg löper stor risk att få inleda matchen på bänken när RB Leipzig möter Werder Bremen på hemmaplan i Bundesliga.

  Spela under 3,5 mål hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är lördag och det innebär flera matcher från den tyska ligan Bundesliga. Här har vi goda förhoppningar om att få se ett par matcher som ska ge underhållning utöver det vanliga. Ett möte spelas redan 15:30 – klassisk avsparkstid i Tyskland – med en viss Emil Forsberg.

RB Leipzig tar sig då an Werder Bremen på hemmaplan, och i det läge som man befinner sig nu finns det inget utrymme för att tappa poäng. Det gäller att faktiskt vinna sina matcher hela vägen in i mål nu, åtminstone fram till Champions League. Då kommer belastningen nämligen att öka.

På slutet har det varit riktigt deppigt för Emil Forsberg, som har fått sparsamt med speltid och som återigen flaggat för att han vill lämna. Dessutom var hans fru ute och svingade på sina sociala medier. Låt oss konstatera att allt det här inte direkt är rätt taktik för att återvinna förtroendet.

I våra ögon är Emil Forsberg tillräckligt bra för att starta i det här laget, och vi tycker att RB Leipzig blir aningen mer trubbiga utan honom. På slutet har man trots allt tre raka matcher utan vinst. Det säger en del.

Annons:

Ett underspel hämtas

Werder Bremen ligger långt ner i tabellen och ser ut att behöva kämpa för nytt kontrakt. Med tanke på att bottenkonkurrenten Fortuna Düsseldorf börjat prestera under sin nye tränare Uwe Rösler kan vi bara tänka oss hur stressat det just nu är i den klassiska klubben Werder Bremen.

Med fem förluster på sina sex senaste är trenden enkom negativ, och laget har just nu ett par poäng upp till säker mark. För att rädda nytt kontrakt behöver man väckas till liv under vårsäsongen.

Just nu saknar man en rad viktiga spelare som är borta med skador, där Ludwig Augustinsson och Niclas Füllkrug är spelarna som mest saknas på planen. Därtill är David Selke avstängd mot sin tidigare klubb. Däremot är Marco Friedl tillbaka i laget.

RB Leipzig saknar offensiv kraft i Kevin Kampl, och mest troligt även Emil Forsberg som inte lär starta. Det gör att vi tror på en lite mer defensivt inriktad match än vanligt.

Under 3,5 mål spelas till 1,95 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,95
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:30, lördag 15/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: