Schalke Werder Bremen Speltips 30 maj 2020

Speltips inför Schalke 04 – Borussia M’gladbach 17/1: Bundesliga är tillbaka!

Toppmötet Schalke 04 och Borussia M’gladbach emellan blir startskottet för 2020 i tyska Bundesliga och inför matchen finns det alla anledningar till att titta närmare på spelen till värdskapets favör.

Annons:

Annons: Ni vet väl om att ni kan se matchen och hela Bundesliga utan kostnad hos spelbolaget Snabbare? Öppna ditt konto hos dem via oss och få del av sport i världsklass omedelbart.

Nummer fem mot nummer två. Årets första match från det tyska finrummet kunde tveklöst ha varit en mindre het sådan. Ett toppmöte. Ett Schalke 04 som tillfälligt kan kliva upp på Champions League-plats och ett Borussia M’gladbach som kan peta ner RB Leipzig från toppen av kullen.

Frågan är då vart lagen står och vartåt det barkar för dem – uppehållet har trots allt varit på nästintill en hel månad, varpå faktorer som form är svåra att beakta såhär på förhand. Helhetsperspektivet blir allt viktigare; att jämföra spelare för spelare, snarare än vad som åstadkommits de senaste matcherna.

Gemensamt har parterna att de klev in i uppehållet med varsitt oavgjort resultat i ryggen. Schalke via 2-2 hemma mot Freiburg och Gladbach med 0-0 borta mot Hertha Berlin. Helt olika typer av matcher, men med likadant utfall.

Bortalaget har under stora delar av säsongen haft seriens förstaplats i fickan, en storskräll, men blivit nedpetade av ett annat utropstecken i form av RB Leipzig. Håller fotbollskartan på att skrivas om i Tyskland? Man kan åtminstone misstänka det när inte minst Bayern München, men även Borussia Dortmund, tappat mark.

Annons:

Schalke gäller som favoriter

Spelbolagen ser det här som en nästan femtio-femtio-historia. Schalke 04 enbart som knappa favoriter.

Alla möjligheter till en tät match finns förstås med hänsyn till att det är två topplag som möter varandra, men i egenskap av hemmalag ser vi Schalkes chanser som något större än vad oddsen vill antyda.

Gladbach har fått en mindre reaktion på deras fantastiska första del av säsongen och tappat lite mark. Framförallt är det på resande fot som problemen uppstått; bara en vinst på de fem senaste i seriespelet är statistik som måste beaktas. Tre av dessa har också förlorats.

Samtidigt är Schalke ett väldigt skickligt fotbollslag, knappast långt bakom motståndarna, och av nio hemmamatcher är blott en förlorad – en förlust som kom mot Bayern München.

Här ska det väl ändå vara rätt klar fördel för Schalke? Vi ser i alla fall klart värde i att spela dem med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till strax under dubbla insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Schalke 04 +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,94
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:30, fredag 17/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: