7 november 2016 Würzburger Kickers St Pauli

Speltips inför St Pauli – Nürnberg 17/5: 2. Bundesliga

Det är inte bara Bundesliga som kör igång i helgen. I 2. Bundesliga möts St Pauli och Nürnerg i ett av flera möten söndagen den 17 maj 2020.

  betfair – fasta odds och världens största spelbörs!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

På pappret är det här lite av ett tungviktsmöte, och för många är det här två klubbar som ska ligga betydligt närmare Bundesliga än vad man gör. Av lite olika anledningar har St Pauli och Nürnberg en ganska stark ställning och ett starkt rykte runt om i fotbollens Europa.

Men den här säsongen har inte varit den roligaste för något av lagen, och i skrivande stund är man placerade i mitten av 2. Bundesliga.

Om man ska vara helt ärlig skulle det här också kunna bli en säsong som snarare handlar om bottenstrid för båda lagen. För med nio omgångar kvar att spela har Nürnberg inte mer än fyra poäng ner till negativ kvalplats, och ytterligare en poäng ner till direkt nedflyttning. Det går att jämföra med St Pauli som bara har en poäng mer än sina motståndare.

Med det sagt är tabellen så otroligt jämn och ett par vinster kan snabbt innebära att man är en del av toppstriden. Men vi kan konstatera att de första veckorna efter omstarten blir nyckelveckor för alla lag, inte minst dessa två.

Ofta målsnåla matcher

Det här är två lag som har spelat mot varandra en hel del sista säsongerna, eftersom båda har harvat omkring just i den tyska andraligan. Vad vi kan konstatera är att det nästan alltid är två lag som spelar väldigt målsnåla matcher, och som ofta spelar tighta drabbningar.

1-1, 0-0, 0-1, 0-2, 1-1, 1-0 är resultatraden i de sex senaste matcherna och det säger faktiskt en hel del – vare sig man vill det eller inte. Det finns inte mycket som talar för att något av lagen har ändrat sin spelstil markant inför den här säsongen heller. Det måste ta och sägas.

Här kan vi tänka oss två ganska försiktiga lag i omstarten och tror inte att det exploderar. Båda lagen är ganska rädda för att förlora dessutom.

X (oavgjort) spelas till 3,25 gånger såsen hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos betfair – upp till 1 000 spänn i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,20
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, söndag 17/5
TV: 
Stream: