Speltips Mainz Bayern Munchen

Speltips inför Union Berlin – Bayern München 14/3: Litet bud på skräll? (uppskjuten)

Union Berlin hemma på Stadion An der Alten Försterei kan bliatt se upp med och vi skulle inte bli förvånade om de förmådde att sätta käppar i hjulen för serieledande Bayern München, eller åtminstone håller siffrorna nere.

  Spela Union Berlin +2,0 mål (asian) till 1,83!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av Union Berlin – Bayern München:
Klicka här för mer information – och få en bonus om 200% extra upp till 1 000 kronor.

Som debutanter i Bundesliga har Union Berlin onekligen visat framfötterna och det står mer eller mindre klart att de kommer överleva i den tyska förstadivisionen; placerade i mittensmeten av tabellen, 30 poäng inspelade på 25 matcher och med åtta ner till tredjejumbon Fortuna Düsseldorf, på kvalplatsen.

Det finns med andra ord alla anledningar till att vara nöjda, även om en stor del av arbetet fortfarande återstår. En av de främsta namnen bakom succén är svenskstjärnan och anfallaren, Sebastian Andersson, med förflutet i bland annat Djurgården och IFK Norrköping, med 11 fullträffar i serien. På allvar slagit igenom.

Till matchen saknar hemmalaget avstängde Marvin Friedrich utöver skadeduon bestående av Laurenz Dehl samt Joshua Mees. Osäkra står Manuel Schmiedebach och Akaki Gogia som.

Bayern München blir emellertid en tuff nöt att knäcka – den ofta dominanta serieledaren, nu fyra pinnar ovanför tvåan Borussia Dortmund och fem före RB Leipzig under dem. Laget har bara blivit bättre och bättre under säsongen; höjer sig själva. Kommande vecka väntar Champions League-slutspelsreturen hemma mot Chelsea – och till den leder man med hela 3-0. Klappat och klart, i praktiken.

Annons:

Union Berlin kan ställa till det för Bayern

Gästerna, serieledande Bayern München, är en makalös fotbollsmaskin – bara betar av motstånd, på motstånd, på motstånd. De har vunnit sex matcher på raken, 14-1-0 i resultatraden sedan början av december 2019, och har dessutom hållit nollan intakt i de fyra senare av dessa.

Men är det helt skrivet i sten att de ska köra över Union Berlin i huvudstaden? Tveksamt, menar vi.

Laget vann trots allt “bara” med 2-0 hemma över Augsburg senast och 1-0 borta över extremt formsvaga Schalke 04 innan dess. I deras mått mätt, lite uddlöst, och där spelar skadan på Robert Lewandowski såklart in. Förutom det avbräcket är även Niklas Süle out. Tveksamt på statusen runt Thiago och Ivan Perisic.

Union Berlin är inte i någon toppform, men på hemmaplan är de att se upp med. De har bland annat besegrat Borussia Dortmund samt Borussia M’gladbach och bara förlorat två av 12 matcher med siffror större än uddamålet.

Vårt speltips? Union Berlin +2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de torskar med exakt två baljor – till oddset 1,83 hos Casumo Sport.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo sport – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Union Berlin +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 18:30, lördag 14/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: