Union Berlin Mainz Speltips 27 maj 2020

Speltips inför Union Berlin – Mainz 27/5: Tungt bottenmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det vankas bottenmöte i Bundesliga och det när Union Berlin samt Mainz 05 drabbar samman på Stadion An der Alten Fösterei, från vilket vi presenterar ett mycket fint bettingtips.

  Rygga vårt speltips – till bästa odds odds!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Streama matchen, utan att betala ett endaste öre för det! Läs mer här – och hämta en välkomstbonus på 300% extra om du vill spela på matchen. Regler & villkor.

Slutspurten av Bundesliga

Vi är inne i slutspurten av Bundesliga och nu blir situationen alltmer kritisk för vissa klubbar, medan andra kan slappna av. Både Union Berlin och Mainz 05 är starkt inblandade i bottenstriden; sex respektive tre pinnar från den kvalplatsen.

Gemensamt, förutom att de båda kämpar för ett nytt kontrakt, har de också att de kommer från brutala knockar. Union Berlin krossades med 0-4 av Hertha Berlin och Mainz 05 med 0-5 av RB Leipzig. Tufft att samla krafterna på så pass kort tid. Arbetsmoralen kommer vara en betydande faktor denna afton, är vi säkra på.

Matchen innan från Union Berlin var i stora delar mer än hyfsat utförd, men precis som förväntat kunde de inte rå på Bayern München över 90 minuter. Matchen torskades med 0-2. Och Mainz? De hämtade in en 0-2-uppförsbacke till 2-2 mot Köln efter en stark slutspurt på matchen. Annars lite småsvajande.

Inför matchen står det klart att Robin Zentner, skadad, missar matchen för Mainz medan Union Berlin har Sheraldo Becker samt Akaki Gogia out. Därutöver Christopher Lenz tveksam för spel.

Tydlig hemmaplansfördel

Jämnstarka lag med liknande uppladdning samt tabellsituation. Det är vad vi har att vänta inför kvällens match på Stadion An der Alten Fösterei. Då kan man också förmoda att en tajt historia väntar.

Då växer emellertid betydelsen av hemmaplansfördelen, även om matchen spelas inför tomma läktare. Union Berlin har stått starka hemma och vunnit merparten av matcher med liknande karaktär som denna. Däremot haft det svårare mot de större pjäserna.

Mainz däremot, de har 4-1-8 på resande fot. Dessutom uppträdde de fruktansvärt lojt i helgens match mot Leipzig och kunde mycket väl ha förlorat med större siffror än 0-5. Oroväckande insats.

1,68 gånger insatsen för Union Berlin att vinna med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort tas hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Union Berlin draw no bet
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:30, onsdag 27/5
TV: 
Stream: