Werder Bremen Bayern MunchenSpeltips 3 juni 2020

Speltips inför Werder Bremen – Bayer Leverkusen 18/5: Duktigt med ångest

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det blir ångest på menyn när måndagen ska förgyllas med lite fotboll från Bundesliga, där Werder Bremen och Bayer Leverkusen möts den 18 maj 2020.

  hos coolbet hittar du bäst odds på vårt speltips – rygga här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har sannerligen varit en rolig helg med fotboll från den tyska högstaligan Bundesliga, som bjöd på flera matcher såväl lördag som söndag. På måndagskvällen är det dags att ta helgens omgång i mål med en sista match.

Det är dessutom inte vilken match som helst, utan två klassiska lag i form av Werder Bremen och Bayer Leverkusen. Det må dock vara två lag som är klassiska av lite olika anledningar, där Werder Bremen är klubben med störst meriter i ett historiskt perspektiv.

Men faktum är att Werder Bremen är ordentligt illa ute just nu, och har tappat mark i botten. Som det ser ut nu riskerar Werder Bremen faktiskt att ramla direkt ur, eftersom man ligger på nedflyttningsplats.

Med andra ord är de omgångar som nu väntar Werder Bremen synnerligen viktiga och man behöver avsluta säsongen på ett starkt sätt sista två månaderna. Annars tappar man sin status – och likt för lag som Hamburger SV kan det vara väldigt svårt att hitta hem till Bundesliga igen.

Målspel i Bundesliga

Werder Bremen har haft lite problem med antalet gjorda mål under säsongen och har bara gjort 27 mål hittills – men snittar trots allt mer än ett mål per match. Det ska kunna räcka till fler poäng än vad man har tagit hittills. En stor del av förklaringen är också att Werder Bremen släppt in hela 55 mål och på det viset har en förskräckligt svag målskillnad.

Bayer Leverkusen ligger femma i tabellen och har en reell chans att nå Champiosn League till nästa säsong, vilket kommer att vara målsättningen med slutet på det här året. Det kan vi konstatera utan att sticka ut hakan.

Då är det här en typ av match som man måste vinna, och det är nog därför spelbolagen har bortalaget som så klara favoriter. Här tror vi dock att lagen går för att vinna, Werder Bremen i egenskap av hemmalag och Bayer Leverkusen i egenskap av det bättre laget.

Davy Klaassen missar dock matchen för hemmalaget, som också har Ludwig Augustinsson och Niclas Füllkrug borta. Det är tunga tapp, inte minst defensivt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,64 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,64
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:30, måndag 18/5
TV: 
Stream: