Speltips Jahn Regensburg – Nürnberg 26/5: Svårbedömt ångestmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

FC Nürnberg är i ett desperat behov av poäng borta mot ett Jahn Regensburg som sällan imponerar i 2. Bundesliga den 26 maj 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av Borussia Dortmund – Bayern München: Läs mer här! Den som vill får därutöver 600 kronor att spela för med 100 kr insatta hos Unibet.

Det är en speciell historia som i detta nu utspelar sig i den tyska fotbollen, och hela den här säsongen har varit någonting extra i 2. Bundesliga. Det har egentligen varit svårbedömt hela vägen från början och det håller i sig.

Inte blir det enklare att veta var man har lägen i den här prekära situationen, utan förberedelser och utan publik. Det är helt andra aspekter som nu påverkar matcherna som man inte hade med i beräkningarna inför säsongen.

Det är också en helt extremt jämn tabellen, där nästjumbon SV Wehen Wiesbaden i skrivande stund bara har elva poäng upp till fjärdeplatsen. Det finns ett stort spann med lag som harvar omkring i mitten – och en vinst hit eller dit kan innebära så stor skillnad för lagen.

Det gör också matcherna extra viktiga, och ett lag som sitter i den tunga situationen nu är klassiska FC Nürnberg. Man ligger strax över kvalplatsen, men har samma poäng som två andra lag över i tabellen. Dessutom finns det möjlighet att klättra över till rätt halva av tabellen bara via en eller två segrar.

Jahn Regensburg är okej hemma

För motståndet den här gången står Jahn Regensburg, på bortaplan dessutom. Det är ett lag som också harvar omkring i samma mittenregion av tabellen, men som har fyra poäng till godo på FC Nürnberg i dagsläget. Det är fyra poäng som kan visa sig göra enorm skillnad i slutändan.

Jahn Regensburg har faktiskt sex vinster, tre kryss och fyra förluster på sina hemmamatcher under säsongen. Det får man kalla ett ganska starkt facit. Man vinner alltså närmare hälften av sina matcher på hemmaplan. Men statistiken talar sitt tydliga språk efter omstarten – hemmaplansfördelen är sakta men säkert på att plana ut eller försvinna helt. Det måste vi ha med oss.

Jahn Regensburg har två raka kryss efter att omstarten av 2. Bundesliga gick igång för en dryg vecka sedan, medan FC Nürnberg har ett kryss och en förlust. Det är alltså inga sprudlande lag som nu gör upp. Här finns det också en klar rädsla att förlora, så viss försiktighet kan nog förväntas.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1,72 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,72
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, tisdag 26/5
TV: 
Stream: