Speltips Köln Düsseldorf 25/5

Speltips Köln – Düsseldorf 24/5: Bud på skräll i derbyt

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

  rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Rehnderbyt mellan Köln och Fortuna Düsseldorf avslutar veckan i Bundesliga – och Spelbloggare.se har speltips, de bästa oddsen samt stream inför matchen.

Annons:

Annons: Gratis stream av Köln – Düsseldorf: Läs mer här! Hämta i samma veva en välkomstbonus på 500% extra att spela för. Regler & villkor tillämpas.

Ett derby vi inte fått se mycket av de senaste åren – innan spelårets omvända möte, i november månad, spelades det senast 2013. Nu förvisso inför tomma läktare, men det är klart att det blir en extra nerv här. Mer än bara tre pinnar som står på spel…

Men ser vi till framförallt Fortuna Düsseldorf är poängen det viktigaste när deras kontrakt i Bundesliga är i stor fara. De hittas på platsen som tredjejumbo, alltså på kvalplatsen, och behöver knappa in på konkurrenterna ovanför. Därutöver ska Werder Bremen hållas på avstånd.

Den som ska se till att fixa Düsseldorfs kontrakt är den före detta Malmö FF-tränaren Uwe Rösler – och det har sett bättre ut under honom, även om vinsterna alltjämt är alldeles för få. Omstarten landade i ett 0-0-kryss mot jumbon Paderborn, på hemmaplan.

FC Köln står säkert i mittenskiktet av tabellen. De kan bli en del av striden om den sista Europaplatsen, men för det ska mycket till och riskerna nedåt ska vara försvinnande få. Men incitamentet i att vinna ett derby ska väl ändå vara stort nog?

Det som eventuellt oroar är prestationen man stod för i omstarten mot Mainz 05, som för all del var välutförd i större delar – men under den andra halvan av andra halvlek föll de ihop; tappade 2-0 till 2-2.

Matchens värd, alltså Köln, har Rafael Czichos samt Niklas Hauptmann osäkra för spel. Utöver det rapporteras truppen vara hel. Gästerna har Dawid Kownacki, Zack Steffen (skadade) samt Kaan Ayhan (avstängd) indisponibla.

Vann omvända mötet – Düsseldorf med ny skalp?

Ger Fortuna Düsseldorf fina chanser till att skrälla till det i kvällens derby, att åtminstone knipa hem en pinne. De har sett hyfsade ut på senare tid och kunde ha fått ut mer i omstarten mot Paderborn. De spelar ändå med viss frejdighet och ska kunna få styra och ställa under perioder av matchen.

Köln tappade brutalt i deras omstartsmatch; svajade till rejält och det höjer en del frågetecken. Siffrorna runt 1,75-1,80 för den raka ettan är knappast motiverat.

Ett derby är alltid speciellt, även om det här är inför tomma läktare och det borde snarare tala starkare för bortalaget. Hemma-/bortaplansfaktorn tonar rimligen ut en del. Düsseldorf vann det omvända mötet med 2-0. Ny skalp på gång?

Vi spelar Fortuna Düsseldorf +0,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de torskar med uddamålet – till 1,86x hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365 – Få upp till 1 250 kr i spelkrediter!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Fortuna Düsseldorf +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,86
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:00, söndag 24/5
TV: 
Stream: