Streama Leipzig Bayern

Speltips Leipzig – Hertha Berlin 27/5: Smaskigt målspel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Formtoppat möter formtoppat i form av RB Leipzig och Hertha Berlin när Bundesliga rullar vidare – och det kanske kan finnas lite värde att tälja på de mer skrällbetonade spelen inför matchen.

  Rygga vårt underspel hos Bethard – till bästa odds odds!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av Bundesliga hos spelbolaget ComeOn, som ni får 1 000 kronor att spela för hos – med bara 250 kr insatta. Läs mer här! Regler & villkor tillämpas.

Urladdningar senast

Den uppryckning Hertha Berlin stått för efter omstarten är på alla sätt och vis uppseendeväckande. Först städades Hoffenheim undan med hela 3-0 på bortaplan, för att sedan krossa lokalrivalen Union Berlin med 4-0 hemma på Olympiastadion. 7-0 på två matcher – det snackar man inte bort hur som helst!

Frågan är: hur står de sig nu när svårighetsgraden höjs avsevärt? RB Leipzig är, förstås, ett helt annan typ av motstånd. Ett av landets starkaste fotbollsklubbar.

Leipzig kom inte upp i närheten av standardnivå när de omstartade hemma mot Freiburg och enbart fick 1-1. Anledningen till att de hamnat Borussia Dortmund samt Bayern München på efterkälken är just det – onödiga poängtapp. Sådana de borde kunna undvika.

Inget som helst snack om saken var det däremot under helgen, när Mainz 05 demolerades totalt och vinstsiffrorna skrevs 5-0. Timo Werner, som har ögon på sig från alla möjliga klubbar, antecknades för ett hattrick och det efter en kortare matchperiod utan mål. En spelare som på allvar kan göra skillnad. Ren och skär klass.

Positiva besked för Leipzig är att Emil Forsberg återigen är aktuell för spel, men mest sannolikt som inhoppare. Även Ethan Ampadu, Konrad Laimer samt Ibrahima Konaté är också kanske-listade. Gästerna saknar kvintetten bestående av Karim Rekik, Thomas Kraft, Niklas Stark, Santiago Ascacibar och Salomon Kalou.

Hertha Berlin stretar emot bättre

Mainz var en walk in the park. Man ska inte ta ifrån Leipzig deras prestation, men de bjöds heller inte på nämnvärt motstånd – något som vi däremot tror att Hertha Berlin kommer lyckas med.

Visst, några riktiga höjdarlag är det inte som Hertha Berlin ställts mot sedan omstarten, men 7-0 kan man inte snacka bort. Framförallt positivt, inför en match som denna, där det kommer handla mycket om försvarsspelet, att stå stärkta av dubbla hållna nollor.

Leipzig brukar vara solida, släpper in få mål – minst till antalet i hela serien – och bör kunna hantera Hertha Berlins omställningar väl. Men att proppen skulle åka ur framåt? Tveksamt.

Därför blir vårt speltips inför matchen under 3,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid exakt fyra – till oddset 1,65 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,65
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, onsdag 27/5
TV: 
Stream: