Speltips Leipzig Köln

Speltips Leipzig – Paderborn 6/6: Proppen ur

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Moralen kan diskuteras i Paderborn och när tabelljumbon då ska åka till Red Bull Arena för att ställas mot ett starkt RB Leipzig är det ingen långsökt profetia att siffrorna kan komma att skjuta i höjden. Storkross väntar?

  Rygga speltips hos William Hill – till marknadsbästa odds!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Läs mer om hur du streamar matchen kostnadsfritt – här! Regler & villkor tillämpas.

Luften gått ur Paderborn?

Det kan vara lätt att tappa moralen när hoppet sinat – och kanske var just det fallet för Paderborn senast när de krossades av Borussia Dortmund med siffrorna 1-6? Samtliga mål kom under den andra halvleken och de tre sista från minut 85 och framåt. Detta dessutom efter en mycket fint utförd första halva.

Trots – hyfsat – fina prestationer i de tre inledande omstartsmatcherna, förmådde dessa inte att vinnas. Istället blev det kryss mot Fortuna Düsseldorf, Hoffenheim samt Augsburg och till följd av dessa har klubben inte förmått att lyfta i tabellen. De är placerade som jumbo och har hela åtta pinnar upp till kvalplatsen. Är det kört? Det får man nästan slå fast.

Risken är att även RB Leipzig blir en övermäktig uppgift. De slåss med näbbar och klor i den andra änden av tabellen, toppen, och är just nu på en tredjeplats som kommer leda dem ut i Champions League kommande år. Men hoten underifrån ska inte viftas bort; Borussia Mönchengladbach såväl som Bayer Leverkusen är blott två pinnar bakom. Och enbart toppkvartetten slussas ut i CL.

Den kapacitet som Leipzig besitter är av absolut toppklass, men ett återkommande problem har varit poängtapp i form av kryss. Faktum är att man förlorat minst matcher i hela serien, tre av 29, men också vunnit minst i toppkvintetten. Hela tio kryss.

Sådana har det också blivit sedan omstarten; 1-1 mot Freiburg och 2-2 mot Hertha Berlin, båda matcher på hemmaplan. Annars har Mainz 05 krossats med 5-0 och Köln värjts undan med 4-2. Lite ojämnt i prestationerna.

Leipzig gör jobbet

Svajigheten är lite av ett orosmoln för Leipzig, men samtidigt kommer de från en stabil trea och står alltjämt starkt. Timo Werner, som ryktas till Chelsea, blev målskytt på nytt. Mot ett iskallt Paderborn, utan hopp och med spelare som tappade huvudena totalt senast, är känslan att siffrorna borde skjuta i höjden.

Man kan inte annat än fastslå en enorm klasskillnad parterna emellan och för Leipzig gäller det att göra jobbet i den här typen av matcher. De har fått fart på målskyttet, möter ett uddlöst motstånd, och så fort nollan spräcks borde fler mål komma som ett brev på posten.

Från William Hill får vi 1,82 x insatsen för RB Leipzig -2,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de ”bara” vinner med två bollar – och det är utan tvekan värt att satsa på. Risk för justering?

Annons:
  Rygga spelet hos William hill – Få upp till 1 000 kr i bonusspel!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: RB Leipzig -2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,82
Bolag: William Hill
Spelstopp: 15:30, lördag 6/6
TV: 
Stream: