Leverkusen Bayern München Speltips 6 juni 2020

Speltips Leverkusen – Bayern München 6/6: 4,90-oddsare

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

En 4,90-oddsare till speltips dukas upp inför det tyska toppmötet Bayer Leverkusen och Bayern München emellan. Kan vi få se en skräll här, månne?

  Rygga speltips hos Leovegas – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos LeoVegas. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama hela Bundesliga – utan kostnad! Läs mer här. Du kan dessutom hämta en välkomstbonus på 500% – 500 kronor hos Unibet inför matchen. Regler & villkor tillämpas.

Tio raka vinster – Bayern mot ny titel

Landets hetaste fotbollsklubb, Bayern München, besöker en av uppstickarna till att tituleras som detsamma, Bayer Leverkusen. Räkna med en stenhård batalj denna eftermiddag.

Bayern München har vunnit tio matcher efter varandra och inte förlorat under hela kalenderåret, 2020. Häromveckan, innan 5-0-krossen av Fortuna Düsseldorf senast, vann de bortamötet och klassikern mot Borussia Dortmund – en vinst som nu innebär att de med fem omgångar kvar har sju poäng ner från platsen som herre på täppan.

Med andra ord ska det mycket till för att den tyska jätten, som de senaste åren prenumererat på serietiteln, ska tappa – alldeles oavsett motstånd. De ser extraordinärt starka ut just nu och om det blir en vinst, då kan vi se det hela som klappat och klart, va?

Bayer Leverkusen är placerade femma, alltså på platsen nedanför det åtråvärda CL-området – och upp dit, närmast till Mönchengladbach, är det bara målskillnad som skiljer. De spelar med andra ord med kniven mot strupen. Varenda potentiell pinne är av största möjliga betydelse.

Laget återstartade Bundesliga med bravur; vann stabilt över både Werder Bremen och nämnda Gladbach, innan käftsmällen mot Wolfsburg. Tillbaka på vinnarspåret var de emellertid när Freiburg städades av med ett mål mot noll för strax över en vecka sedan – och då kunde siffrorna dessutom ha blivit större.

Bortafavorit – men värdet på andra sidan

Oavsett motstånd, hemma eller borta, i landet ska Bayern München betraktas som favoriter. Ganska klara sådana. Någon form av gräns ska det dock finnas och att räkna bort Bayer Leverkusen kan vara ett misstag.

Den nivå som Leverkusen visat upp i tre av de fyra matcherna efter omstarten är det bara att höja på hatten för. Mäkta imponerande. De spelar med frejdighet, är livsfarliga såväl när spelet förs som när de ställer om.

Och på BayArena vet vi om vilken maktfaktor de är. Där kan vilket lag som helst känna oro. Ja, även ett Bayern München i toppform.

Faktum är att Bayer Leverkusen vann det identiska mötet förra året samt det omvända detta år, 3-1 respektive 2-1. De har alltså visat att de besitter nivån som krävs för att fälla krokben för serieledarna. Gör det på nytt, i jakten på Champions League?

Leverkusen +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till oddset 4,90 är hur som helst något högt för att inte testa.

Annons:
  Rygga spelet hos leovegas – Få upp till 3 000 kr kontanter i bonus!
Annons. Nya kunder hos LeoVegas. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayer Leverkusen +0 mål (asian handicap)
Odds: 4,90
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 15:30, lördag 6/6
TV: 
Stream: