Bayer Leverkusen Wolfsburg Speltips 26 maj 2020

Speltips Leverkusen – Wolfsburg 26/5: Stort spelvärde

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Med den form som Bayer Leverkusen visar upp vore det knappast en chock om de på hemmaplan skulle bärga hem tre poäng i tisdagens match mot Wolfsburg – en tanke som lägger grunden för vårt speltips.

  Rygga leverkusen att vinna hos betsson – till bästa möjliga odds!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Gratis stream av Bundesliga – alla matcher! Läs mer om hur här. På det tillkommer möjligheten att erhålla en oddsbonus om 500% extra upp till 500 kronor. Regler & villkor tillkommer.

Leverkusen jagar Champions League-spel

En omstart man inte kan snacka bort hur som helst… Bayer Leverkusen har sett fantastiskt starka ut sedan de kom tillbaka från uppehållet och med det visat att de ska kamma hem en av Champions League-platserna.

Tack vare den så imponerande 3-1-vinsten borta över Borussia M’gladbach under helgen, passerades också desamma i tabellen – till den åtråvärda fjärdeplatsen. Det följde upp en stabil 4-1-kross av Werder Bremen, också på resande fot. 11 av de 12 senaste matcherna är vunna, 11-1-0 i resultatraden.

Även Wolfsburg har ena foten i nästa års Europaspel, om än kvalet mot Europa League. De är dock tätt följda av flera konkurrenter och kommer närmast från en förlust med siffrorna 0-2 mot Borussia Dortmund. Återstarten, veckan innan det, landade i en sista minuten-vinst över Augsburg – utan att direkt imponera.

Favoritprofetia – de vinner

Det är, hur man än vrider och vänder på det, försvinnande lite som talar för en skräll i afton och Bayer Leverkusen-oddsen får det att klia rejält i fingrarna. Uppenbar risk för droppat odds till närmare avspark, så vi rekommenderar att kliva in i tid med positionen.

Insatsen mot Augsburg var lite sisådär och mot Dortmund var nivåhoppet lite för stort. Klara skillnader i spets och sista tredje-delen kvalitet, precis som det borde vara här. Addera på detta att lagets störs av stora avbräck; Feliz Klaus (avstängd), Ignacio Camacho, Paulo Ovávio samt William (skadade). Därutöver står Yannick Gerhardt och Joshua Guilavogui som osäkra.

För Leverkusen? Kevin Volland samt Lars Bender out.

Undertecknad är start förtjust i Leverkusen och de är utan diskussion ett av seriens formstarkaste lag. Dubbla bortasegrar och 7-1 i målskillnad efter uppehållet. Nu är de tillbaka på BayArena, redo för tre friska pinnar på nytt…

Betsson ställer ut oddset 1,75 för den raka ettan och den synar vi med glädje.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayer Leverkusen vinner, rak etta
Odds: 1,75
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:30, tisdag 26/5
TV: 
Stream: