27 oktober 2017 Mainz 05 Frankfurt

Speltips Mainz – Hoffenheim 30/5: Robin Quaison i fokus

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Robin Quaison måste bli räddaren i nöden för Mainz när man nu spelar hemma mot Hoffenheim i Bundesliga den 30 maj 2020.

  Rygga hos unibet – riktigt feta odds!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons:
Gratis stream av Bundesliga läs mer här! Hämta i samma veva en välkomstbonus om 300% – 750 kronor att spela för hos ComeOn! Regler och villkor tillämpas.

Det går att säga mycket om den här säsongen för Mainz, men att inte se Robin Quaison som den absoluta nyckelspelaren vore dumt. Det är lagets absolut bästa målskytt, och den spelare som ligger bakom allt i offensiv väg för laget.

Nu har Robin Quaison i för sig inte varit lika formstark efter omstarten, men det är solklart att stora delar av spelet går via hans fötter hela tiden. Så kommer att vara fallet även när Mainz spelar hemma mot Hoffenheim på lördagen. Robin Quaison kommer att få ta en nyckelroll vare sig han vill det eller inte.

Men det faktum att Robin Quaison inte riktigt presterat sedan omstarten har fått konsekvenser, och laget har nu bara två kryss och en förlust med sig hittills. Förlusten var också riktigt pinsam (0-5) och plötsligt sitter hela klubben i en prekär situation om vi ser till tabellen.

Just nu har man bara en poäng ner till närmast jagande lag, som är Fortuna Düsseldorf som alltså har Uwe Rösler som tränare. Han har verkligen fått gart på sitt lag och det ska nog mycket till för att den maskinen ska tappa i fart.

Mainz har däremot sex poäng ner till direkt nedflyttning och Werder Bremen, vilket hade varit en riktigt tunga oron i det här läget.

Hoffenheim är ett stabilt topplag

Redan från start har Mainz varit ett lag för den nedre halvan av tabellen, och Robin Quaison har inte kunnat rädda det här laget på egen hand. Men det vore kanske inte den allra rimligaste förväntningen att ha på honom heller.

Hoffenheim däremot har gjort en stark säsong med sin nysatsning, och sitt lite egna, unga tänk vad kommer till spelsättet och uppbyggnad av truppen. Just nu har man 39 poäng och ligger sjua, med ett litet häng på den där sjätteplatsen som kan innebära Europaspel. Låt oss konstatera att det är ditåt man siktar.

I det här mötet får båda lagen klara sig utan en varsin viktig spelare i form av Danny Latza, avstängd, i hemmalaget och Benjamin Hüber, också avstängd, i bortalaget. Det gör att vi kvittar dessa mot varandra när vi ska bedöma hur det påverkar lagens styrka.

Hoffenheim vann fint med 3-1 mot FC Köln sist, och det kan ha givit ringar på vattnet inför fortsättningen. Här håller vi ett målspel som klokt och många mål känns helt enkelt troligt.

Hoffenheim över 1,5 mål spelas till 1,85 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Hoffenheim över 1,5 mål
Odds: 1,85
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:30, lördag 30/5
TV: 
Stream: