Speltips Mönchengladbach Union Berlin 31 maj 2020

Speltips Mönchengladbach – Union Berlin 31/5: Spelvärd favorit

Formen är tveksam, men hemma på Borussia-Park ska Borussia Mönchengladbach ska alla chanser till att vinna över Union Berlin när jakten på Champions League intensifieras.

  Rygga spelet hos bet365 !

Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av samtliga matcher i Bundesliga! Läs mer om hur – här. Den som vill kan dessutom hämta en välkomstbonus som omvandlar 100 till 600 kronor att spela för. Regler & villkor tillämpas.

Gladbach jagar tre poäng

Halvdan. Så kan Borussia M’gladbachs omstart tituleras. Mer åt det sämre hållet, snarare än det positiva. Bortavinsten över Eintracht Frankfurt lämnade positiva besked, men därefter åkte de på torsk mot toppkonkurrenten Bayer Leverkusen och nu senast spelade de mållöst borta mot Werder Bremen.

Trots poängtapp i två matcher står klubben kvar i det åtråvärda topp fyra-området, alltså på en av CL-platserna. Däremot är nämnda Leverkusen enbart bakom på sämre målskillnad, två plusmål, så vartenda litet tapp framöver kan komma att bli förödande.

Union Berlin har viss anledning att svettas, med så lite som fyra pinnar som skiljer dem från kvalplatsen. Bottenstriden är emellertid oerhört tajt och det finns flera livlinor. Ändå – viss press på deras axlar.

Efter förluster mot Bayern München samt Hertha Berlin i samband med omstarten, fick de i veckan 1-1 hemma mot bottenkonkurrenten Mainz 05. Ändå acceptabelt med hänsyn till att mer än halva matchen spelades med en man mindre på planen, även om de på förhand hade önskat ett bättre utfall.

Den som blev utvisad där och då var Robert Andrich och kan kommer således missa den här matchen, tillsammans med Sheraldo Becker, Akaki Gogia samt Sebastian Polter. Osäker status runt Christopher Lenz. Gladbach har Denis Zakaria, Fabian Johnson, Tobias Strobl, skadade, och Tony Jantschke avstängd. Breel Embolo kan också komma att missa matchen.

Är den bättre parten – vinner matchen?

Borussia Mönchengladbach har inte vässat formen till hundra, men ser ändå helt okej ut och på hemmaplan ska de väl vinna över ett Union Berlin vars formkurva pekar nedåt. Grundkapaciteten skiljer sig därutöver enormt.

Union Berlin har 3-2-9 i bortastatistiken och har totalt, hemma- och bortamatcher inkluderade, inte vunnit på sex matcher till antalet och de fyra förlorade av dessa har samtliga kommit med minst två baljors marginal. Har uppenbara problem och riskerar att bli än värre utsatta i bottenstriden efter denna match.

Oddsen ser kanske inte superlockande ut vid första anblick, men vi har en så pass stark tro på Gladbach inför matchen att de ser spelvärda ut till spelbolagens värdering.

-1,0 mål (asian handicap) på Borussia M’gladbach tas till 1,89 x insatsen hos Bet365. Gäller då är insatsen tillbaka om de skulle vinna matchen med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Borussia Mönchengladbach -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,89
Bolag: Bet365
Spelstopp: 15:30, söndag 31/5
TV: 
Stream: