Speltips Mönchengladbach Wolfsburg 16 juni 2020

Speltips Mönchengladbach – Wolfsburg 16/6: Rakt spel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Målet är att mer än dubbla insatsen när Borussia M’gladbach och Wolfsburg möter varandra i den tidiga matchen av tisdagens Bundesliga. Men hur? Svaret hittar ni här!

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama Bundesliga och matchen kostnadsfritt! Läs mer om hur – här.

Skadeskjutna lag med sikte på Europa

Två raka förluster har ställt till det för Borussia Mönchengladbach och höjer pressen på dem inför de tre avslutande seriematcherna för deras del. Detta när man petats ner till femteplatsen, när topp fyra slussas ut i Champions League och till Bayer Leverkusen precis ovanför är avståndet på en pinne.

Förlusten borta mot Freiburg var en missräkning, absolut, men insatsen senast borta mot Bayern München – där 1-2-målet, det sista, kom i slutminuterna – var i det stora hela mycket positiv. Kunde mycket väl ha plockat poäng på Allianz Arena. Därför extra tufft med målvaktstabben från normalt stabila Yann Sommer som ledde till matchens spräckta nolla.

Även Wolfsburg har mycket att spela för, när de ska säkra sjätteplatsen – den som leder till Europa League-kval. Uppåt är det omöjligt att hämta in, medan Hoffenheim samt nämnda Freiburg flåsar dem i nacken. Förlust här och det kan utvecklas till ett rejält getingbo i den kampen.

Så, ja, det är löjligt viktiga poäng på spel i denna tisdagsbatalj. Vilket av lagen står starkast just för dagen? 1X2-marknaden står i skrivandet stund, samt när speltipset var publicerat under lunchtid i måndags, 2,06-3,70-3,55.

Det finns fortfarande en del osäkerhet för båda parter gällande truppsituationerna. Gladbach kommer med säkerhet till spel utan Denis Zakaria, Fabian Johnson samt Ramy Bensebaini medan Nico Elvedi, Tobias Strodl, Raffael och Marcus Thuram står på kanske-listan.

Och för Wolfsburg? William, Ignacio Camacho och Paulo Otávio out. Jerome Roussillon, Yannick Gerhardt, Admir Mehmedi samt Josuha Guilavogui riskerar också att missa matchen.

Revansch för Borussia M’gladbach

En knapp förlust må det ha blivit, men den prestation som Mönchengladbach stod för mot Bayern München senast är förtjänt av all respekt. De var svårspelade defensivt och skapade även en hel del. Stabila och gav ett tryggt intryck.

Detsamma kan man inte påstå om Wolfsburg, som tappade en 2-0-ledning till 2-2 mot Freiburg och som efter uppehållet har svajat en hel del. Undertecknad är inte såld av det spelmässigt och resultaten har varit mediokra.

Med hemmaplansfördelen, ett strået vassare lag och komna från en lovande insats – allt över dubbla insatsen för den raka ettan köper vi direkt. Nu får vi 2,06x hos Betsson och det blir således vårt speltips.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Borussia Mönchengladbach vinner, rak etta
Odds: 2,06
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:30, tisdag 16/6
TV: 
Stream: