Speltips Düsseldorf Dortmund 13 juni 2020

Speltips Paderborn – Dortmund 31/5: Botten möter toppen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Titeln är och förblir en omöjlighet, men nu är det Champions League-platsen som ska säkras och Borussia Dortmund ska vara klar favorit när de besöker Bundesliga-jumbon Paderborn på Benteler Arena.

  Rygga hos bet365!
Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Se matchen kostnadsfritt hos ComeOnoch få 300% extra på din första insättning i välkomstbonus. Regler & villkor tillämpas.

Släckta hopp

Ett spel som stundtals lovat mer, men när Paderborn är i den situationen de är i måste matcher vinnas. Efter omstarten? Tre kryss. Dessa mot Fortuna Düsseldorf, Hoffenheim samt Augsburg. Med det har de åtta pinnar upp till kvalplats och situationen ser mer eller mindre helt hopplös ut.

Så, det ser bara ut att bli ett år uppe i finrummet – den här sejouren. Sex matcher återstår dock och större under har inträffat. Finns hoppet kvar hos Paderborn?

Gällande Borussia Dortmund släcktes allt titelhopp när de i veckan föll med 0-1 hemma mot Bayern München och nu är fokus istället på att säkra Champions League-spel till kommande år. Topp fyra slussas dit och mellan andra- samt femteplatsen är det extremt tätt. Man kan med andra ord inte slappna av ännu.

Annars har Dortmund visat framfötterna, innan seriefinalen, med vinster över Wolfsburg samt Schalke 04 med en samlad målskillnad om 6-0 i dessa matcher.

Erling Håland out – hur påverkar det Dortmund?

En seriefinal de inte kom offensivt tillrätta i, men att falla med 0-1 mot Bayern München är en sak. Att ställas mot tabelljumbon Paderborn en annan. Gästerna har förvisso spelat helt okej, men det mot klart mindre slagkraftigt avstånd. Tror de får det svårt att räcka till här.

Vad som talar emot Dortmund är att Erling Håland, som klev ut skadad i veckans match, kommer behöva stå åt sidan. Förutom det är Marco Reus, Nico Schulz, Dan-Axel Zagadou samt eventuellt Mats Hummels indisponibla. Paderborn saknar Luca Kilian, skadad, och Klaus Gjasula, avstängd.

Oavsett vad ska Dortmund ha tillräcklig styrka för att vinna det här med stabila siffror. Hos Bet365 får vi snudd på dubbla insatsen för dem med -1,5 mål (asian handicap) – alltså att matchen vinns med minst två baljors marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter bonus!
för nya kunder hos bet365. Regler & villkor tillämpas. Se hemsidan för fler detaljer.

Annons:

Speltips:

Speltips: Borussia Dortmund -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,98
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:00, söndag 31/5
TV: 
Stream: