13 mars 2020 Düsseldorf Köln Speltips

Speltips Paderborn – Werder Bremen 13/6: Ångestmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är tunga tider i bottenstriden av Bundesliga, och vi rekar inför mötet mellan Paderborn och Werder Bremen lördagen den 13 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet – till fantastiskt odds!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen kostnadsfrittoch få 1 000 kronor att spela för med så lite som 250 kronor insatta på ditt konto. Regler & villkor tillämpas.

Det går att säga mycket om omstarten av Bundesliga, men den som klagar på spänningen kan inte ha gett det här en ordentlig chans. Fotbollen blir såklart inte densamma utan supportrar, och inte minst tv-upplevelsen har fått sig en törn, men rent sportsligt ger det här en ny oväntad dimension.

Men tyvärr kan vi konstatera att guldstriden förmodligen redan är avgjord, och nu handlar det i stället om Europaplatserna och bottenstriden. Och i den senare striden finns det så mycket desperation inblandat att man måste slänga ett öga på den.

Allra sämst är utgångsläget för bottenlagen Werder Bremen och Padernborn. Där har det förstnämnda laget gjort det okej och skaffat sig en chans att rädda kontraktet trots allt, medan Paderborns försök att göra resultat har slutat med att man ändå halkat efter. Med fyra omgångar kvar att spela har man åtta poäng upp till kvalplatsen. Det är kört, vågar vi hävda, men man måste gå för att vinna mot Werder Bremen. Annars är det utan någon som helst tvekan helt kört.

Det gör att lördagens möte mellan lagen blir någonting alldeles extra, och våra förväntningar på matchen är därefter.

Werder Bremen är hetare

De sista säsongerna har Werder Bremen haft en förmåga att tråckla sig ur snäviga situationer, vilket i för sig också bottnar i att man varit för dåliga för att helt undvika dem. Men när det nu ska till att avgöras är det såklart en bra rutin att ha.

Efter omstarten har den tyska storklubben sett allt hetare ut, och har radat upp bra resultat. Lagen framför har tyvärr gjort samma sak, men i skrivande stund har man tre poäng upp till kvalplats och sex poäng upp till säker mark. Det kan gå.

En vinst här och det mesta ser lovande ut igen. Werder Bremen föll i för sig mot Wolfsburg senast, mycket snöpligt med 0-1, men med två vinster efter omstarten finns det ändå vissa positiva tendenser.

Paderborn har varit extremt svårslagna, och har fyra kryss på fem matcher. Men i deras fall är problemet att man inte vinner några matcher. Det kommer man förmodligen inte göra här heller.

Under 3 mål (asian) spelas till 1,62 gånger såsen hos Unibet. Det blir tätt här. Låt oss se åt vilket håll det viktar till slut.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,62
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:30, lördag 13/6
TV: 
Stream: