Speltips Saarbrücken – Leverkusen 9/6: Osannolik semifinal

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Superskrällen Saarbrücken är alltså framme vid semifinalen av tyska cupen, DFB Pokal, och ställs där hemma mot Bayer Leverkusen. Normalt ska det vara klasskillnad, men bli inte alltför blint inställda på att en målfest väntar här.

  Rygga speltips hos bethard – till marknadsbästa odds!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Saarbrücken med osannolika skrällar

Det är alltså semifinal i DFB Pokal och det faktum att Saarbrücken nått ända hit, nu med chans på finalen, är egentligen helt osannolikt. Det är alltså en klubb från Regionalliga, fjärdedivisionen, och där toppar de den sydvästra serien. Lär således bli spel i 3. Bundesliga kommande år.

Men oavsett uppflyttning eller ej, Saarbrücken ska inte överhuvudtaget vara i närheten av en klubb som Bayer Leverkusen. Skillnaderna i ekonomiska samt sportsliga muskler är helt fundamentala. Natt och dag. Som från två olika världar.

Stora skrällar har de dock lyckats slå till med redan, Saarbrücken. De har skickat ut Jahn Regensburg, Karlsruher SC och inte minst Köln samt Fortuna Düsseldorf senast. Ett alldeles makalöst facit – mer eller mindre otänkbart. Det är bara att höja på hatten för spelarna.

Nästa lag att komma till Hermann-Neuberger-Stadion är alltså Bayer Leverkusen, som bekant är en toppklubb i Bundesliga. De är just nu placerade femma i tabellen, bara med målskillnad som håller dem bakom Borussia Mönchengladbach i den heta, spännande och tajta kampen om CL-platserna.

Hur betydelsefull blir då cupen? Något mindre, möjligen. Det handlar för all del om en titelmöjlighet, men att spela Champions League-fotboll är alltid värderat högst. Med största sannolikhet väntar dessutom Bayern München, som ställs mot Eintracht Frankfurt, i en eventuell final och desamma förlorade man senast mot med 2-4 på hemmaplan. Närmast chanslösa där och då.

Ingen fotbollsfest

En nackdel för Saarbrücken nu, kontra i de föregående cupomgångarna, är att de inte kan dra fördel av deras hemmapublik när matcherna i Tyskland spelas inför tomma läktare. Vi tror dock inte att de kommer få några som helst problem med att tända till när spelarna får chansen att visa upp framfötterna på den här scenen; ställas mot ett lag av Leverkusens kaliber.

Ser vi till deras möte mot Düsseldorf i cupen senast, vann de efter straffsparkar och en fantastisk defensiv insats dessförinnan. Här kommer nästintill allt handla om att täppa till bakåt, mot ett spetsigt motstånd.

Leverkusen har fått kort vila sedan förlusten mot Bayern München och kan tänkas rotera en del inför matchen – och frågan är om de kliver in med hundra procent? Mot ett välsamlat försvar kan vissa bekymmer eventuellt dyka upp, misstänker vi.

Under 4,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt fyra mål – spelas till oddset 1,60 hos Bethard.

Annons:

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 4,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,60
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, tisdag 9/6
TV: 
Stream: