Speltips Schalke 04 – Bayer Leverkusen 14/6: Måstematch

Simon Pålsson Publicerat: 13 June 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är en måstematch för båda lagen som gäller inför mötet mellan Schalke 04 och Bayer Leverkusen söndagen den 14 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos bethard – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen hos ComeOn: Få 300% extra att spela för när du sätter in 250 kronor. Regler och villkor tillämpas för bonusen.

Bundesliga åker vidare i en himla fart och det går inte att blunda för att söndagens matcher också har det mesta som man utkräva av underhållning när det kommer till fotboll. Ett möte som sticker ut spelas mellan Schalke 04 och Bayer Leverkusen.

Men då är frågan vad som gör den här matchen speciell?

Jo, här utgår vi helt från det sportsliga och låter det styra varför matchen är så intressanta. I dessa tider när det spelas matcher utan publik har andra aspekter, som ligger utanför planen, kanske inte riktigt samma effekt på attraktionskraften. Det måste man ta och säga, utan att vara ironisk.

Men låt oss djupdyka i förutsättningarna. Båda lagen går in i mötet med en stor törst efter tre poäng här.

Bayer Leverkusen går in i slutet på säsongen med chans på att nå Champions League, och ligger nu på samma poäng som Borussia Mönchengladbach. Det är en stark upphämtning vi bevittnar och vinner man här kan det rent av bli tal om att man faktiskt kniper platsen.

Bayer Leverkusen vinner?

Bayer Leverkusen har sett riktigt starka ut på sistone, och vann inte minst i den tyska cupen med 3-0 senast. Det gör att man inte kan tveka på att laget har vinden i sina segel inför det här mötet.

Bayer Leverkusen förlorade visserligen mot FC Bayern München senast i ligan, men annars har man radat upp bra resultat. Riktigt det kan man inte säga om Schalke 04 som har förlorat fyra av fem matcher efter omstarten.

Faktum är att laget bara har tagit en poäng på fem omgångar och med det tappat sin chans – kanske – att ta den där Europaplatsen. Förödande, minst sagt. Med tanke på att det ligger så mycket i att faktiskt gå till Europa.

Bayer Leverkusen vinner spelas till 1,54 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayer Leverkusen vinner
Odds: 1,54
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00, söndag 14/6
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo