Schalke Werder Bremen Speltips 30 maj 2020

Speltips Schalke – Stuttgart 30/10: Fredagsfight

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Schalke 04 mot Stuttgart i det enda mötet från Bundesliga på fredagen. Det blir bra odds och rek fredagen den 30 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Bundesliga har börjat sätta sig, även om det här har varit en ganska trevande säsongsinledning med ett lite långsammare spelschema än i många andra ligor. I Tyskland har man fördelen av att bara spela 34 omgångar och med tanke på att man drog igång lite tidigare än övriga länder har man redan kunnat dela upp matcherna på fler veckor.

Men det här gör också att det nu känns som att säsongen inte riktigt har satt sig. Det har spelats fem omgångar, men vad kan vi med säkerhet konstatera om lagen egentligen? Det finns ganska många frågetecken som behöver rätas ut.

RB Leipzig har tagit tag i sin säsongsinledning och skaffat sig en oväntad serieledning, med Bayern München och Borussia Dortmund hack i häl. Lagen har inte imponerat på många, men har ändå tagit 12 av 15 möjliga poäng.

Men vad gäller fredagens möte mellan Schalke 04 och Stuttgart kan vi enkelt konstatera att det inte är ett möte som kommer höra till toppen i slutändan.

Stuttgart må ligga femma efter lika många omgångar, men jag hra på känn att det snarare kommer ett ras, eller åtminstone en stegvis försämring tabellmässigt, under fortsättningen på säsongen för deras del. Nu har man i för sig fyra raka utan förlust och det får man lyfta på hatten för.

Schalke 04 skakar

Redan i premiäromgången mot Bayern München visade Schalke 04 med all önskvärd tydlighet att man inte är ett lag att räkna med den här säsongen. Den utveckling som klubben haft sista åren ser bara ut att fortsätta i en rasande takt – åt fel håll.

Då föll man alltså med hela 8-0 i premiären och efter det har man ytterligare tre förluster och bara ett kryss, och en poäng. De tär alltså en deppig resultatrad med hela 19 insläppta mål som vi har att göra med här.

Stuttgart däremot har alltså visat bättre form, men spelar nu mot ett lag som man inte har besegrat på åtta raka matcher. Bättre läge än så här lär man inte få, men jag tror ändå inte att man kommer att kunna städa av Schalke 04 hur som helst. Nån gång måste det vända lite för hemmalaget också.

1X spelas till 1,70 gånger krämen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 1,70
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:30, fredag 30 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: