Speltips St Pauli – Heidenheim 27/5: Press på bortalaget

Det är en speciell situation som artar sig i 2. Bundesliga under avslutningen av säsongen, med press på både St Pauli och Heidenheim inför den 27 maj 2020.

  Rygga spelet hos unibet – till med marknadens bästa odds!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Gratis streaming av Bundesliga hos spelbolaget ComeOn! Läs mer här – och få 1 000 kronor att spela för med så lite som 250 kr insatta på kontot. Regler & villkor tillämpas.

2. Bundesliga har sedan starten varit en mycket speciell serie den här säsongen, och inte blir det bättre av att man nu behöver avsluta året på ett spektakulärt sätt med massvis av matcher på kort tid.

Att förutsättningarna ändras markant av den situationen råder det ingen tvekan om, och givetvis måste man ha respekt för att det här kommer att sätta sin prägel på matcherna. Om vi bara kollar på Bundesliga var vinstprocenten för hemmalagen nere på så lite som 16-17 % under de två första omgångarna av säsongen efter omstarten. Väldigt lågt alltså.

De förutfattade meningarna vi har om fotboll och matcher kommer helt enkelt behöva omvärderas, inte minst för den som vill spela odds online och vara framgångsrik i sin betting på Bundesliga eller 2. Bundesliga. Den saken är säker.

Ett lag som traditionellt sett är ustarka på hemmaplan, och som verkligen gör det till en grej att försöka skrämma sina gäster när de kommer på besök är St Pauli. Men utan sina supportrar försvinner ju stora delar av den förmågan.

Tufft läge för båda lagen

Av lite olika anledningar är det här en match som verkligen är viktig för båda lagen. För Heidenheim handlar det om att försöka hänga med i toppen, och på allvar slåss om direktplatsen med Stuttgart och Hamburger SV nu under avslutningen.

I skrivande stund står Heidenheim på 44 poäng, och nämnda lag har inför omgången 45 respektive 46 poäng. Det måste man ändå säga är en minst sagt jämn strid om direktplatsen, och kvalplatsen, för tre lag. Längst upp hittar vi ett Bielefeld som ser ut att ha avgjort det här redan.

Heidenheim föll med hela 3-0 mot Bochum i den första matchen efter omstarten, men studsade tillbaka med tre poäng mot SV Wehen Wiesbaden senast. Detta samtidigt som St Pauli föll med hela 4-0 borta mot Darmstadt. Vi tror att det någonstans kan bli en indikation på hur det ska gå här.

Heidenheim draw no bet spelas till 2,02 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Heidenheim draw no bet
Odds: 2,02
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, onsdag 27/5
TV: 
Stream: