Union Berlin Schalke Speltips 7 juni 2020

Speltips Union Berlin – Schalke 7/6: Ångestmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är med katastrofform som både Union Berlin och Schalke 04 kommer till spel på Stadion An der Alten Fösterei i söndagens Bundesliga – ändå har vi inte det minsta problem att ta ställning och välja sida.

  Rygga speltipset till bästa odds hos william hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen gratis hos ComeOnfå 750 kronor extra på din första insättning, när du sätter in 250 kr. Regler & villkor tillämpas.

Två av seriens formsvagaste lag

En respektive noll pinnar sedan omstarten och med fyra matcher vardera spelade sedan dess. Union Berlin och Schalke 04 är två av seriens minst formstarka lag – och nu möter de alltså varandra. Vem, om någon, tar en efterlängtad trepoängare? Inte minst skulle det betyda mycket för moralen.

Och ser vi till Union Berlin skulle ett poängtillskott även innebära andrum i bottenstriden av Bundesliga, där de nu har två platser samt fyra poäng som skiljer dem från kvalplatsen. Kommer de inte till rätta snart, då är risken att de förlorar deras plats i det tyska finrummet.

Sedan Bundesliga startade om har Union Berlin, med svenskstjärnan och fortfarande levererande Sebastian Larsson, spelat en oavgjord och förlorat tre matcher. Totalt 11 insläppta mål och de håller förstås inte. Senast, 1-4 i baken mot Borussia Mönchengladbach.

Men värre kan det vara – och så är det för Schalke, med fyra av fyra matcher förlorade. Sist blev det en 0-1-förlust hemma mot Werder Bremen och det skulle förvåna om tränaren David Wagner satt kvar på sin post till kommande säsong. Misslyckats totalt och av allt att döma drar inte spelartruppen rakt heller.

Det är faktiskt så pass att de, under ordinarie tid, inte vunnit på 13 matcher på raken. Då handlar det också om en klubb som åtminstone förväntas vara uppe och nosa på Europaplatserna. Underbetyg så att det skriker om det.

Vem bryter trenden?

Ska en av trenderna brytas, ett av lagen vinna – och i så fall, vilket? Vi tror oss ha svaret vilket av dem som har bäst chans och är spelvärda till rådande odds. Och det är Union Berlin.

Man kan på sätt och vis bortförklara deras formsvacka med ett tufft spelschema – förlusterna har kommit mot Bayern München, Hertha Berlin samt Borussia M’gladbach. Lag som alla står starkt. Nu har de hemmaplansfördelen och möter ett Schalke som inte får till överhuvudtaget någonting; är uddlösa och slarvar friskt.

Lagen kommer båda till spel med flera avbräck, men med något större problem för Schalke sedan Weston McKennie blivit avstängd. Svårersatt på mittfältet, amerikanen.

För Union Berlin fortsätter Sebastian Andersson, svenskstjärnan, leverera. Kan han föra dem till den efterlängtad seger denna söndag?

Vi plockar Union Berlin +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – till 1,76x hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William hill – Få upp till 1 000 kr i freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Union Berlin +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,76
Bolag: William Hill
Spelstopp: 15:30, söndag 7/6
TV: 
Stream: