Speltips Werder Bremen Wolfsburg 7 juni 2020

Speltips Werder Bremen – Borussia M’gladbach 26/5: Fokus på målmarknaden

Överlevnadskämpande Werder Bremen kan visas mer svårspelade än vad spelbolagen tror inför deras hemmamöte mot ett revanschlystet Borussia M’gladbach på Weserstadion. Vårt speltips hämtas därför från målmarknaden.

  Rygga underspelet hos bethard – till med marknadens bästa odds!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Gratis streaming av Bundesliga hos spelbolaget ComeOn! Läs mer här – och få 1 000 kronor att spela för med så lite som 250 kr insatta på kontot. Regler & villkor tillämpas.

Jakten på nytt kontakt – ödesvinst senast

Werder Bremen har kämpat på i motvind, mot stora problem, och ser ut att få det tufft i kampen om förnyat kontrakt. Ett stort kliv i rätt riktning togs emellertid när de under lördagen besegrade Freiburg med 1-0 på bortaplan. En kämpainsats som förtjänar respekt. Klart bättre än i 1-4-förlusten mot Bayer Leverkusen innan.

Men faktum kvarstår: klubben hittas under strecket, som nästjumbo, och har med matchen mindre spelad än konkurrenterna närmast en trea upp till kvalplatsen samt sex pinnhål till säker mark. Varenda poängmöjlighet är av största betydelse att ta tillvara på.

Gästerna, Borussia M’gladbach, är ute efter revansch sedan den bittra 1-4-torsken mot toppkonkurrenten, nämnda Leverkusen – och den innebar att de petades ner från topp fyra. Nu är siktet på att återfå kraft för att klättra upp dit. Kvaliteten har dem, men konkurrensen är stenhård. Här står de i en bra bit under dubbla insatsen för att vinna matchen.

Glädjande nyheter för Werder Bremen är att svenskstjärnan Ludwig Augustinsson återigen är aktuell för spel, även om det alltjämt med vissa tveksamheter. Annars är Philipp Bargfrede avstängd, Claudio Pizarro, Niclas Füllkrug samt Över Toprak tveksamma för spel. Kevin Vogt och Kevin Möhwald står som frågetecken.

Gällande Gladbach är duon bestående av Denis Zakaria och Fabian Johnson skadelistade medan Breel Embolo och Tobias Strobl även de riskerar missa matchen.

Kommer kämpa med näbbar och klor – talar för underspel

Det krävs ingen djupgående analys för att understryka det faktum att skillnaderna Werder Bremen och Mönchengladbach emellan är stora. Ett botten mot toppen-möte.

Men i en serie som Bundesliga behöver det inte betyda att Gladbach bara ska köra över motståndarna. De spelar trots allt på bortaplan, kommer från en besvikelse till match och visade där inte upp någon vassare offensiv spets.

Werder Bremens insats mot Freiburg ska för den delen inte höjas till skyarna, segern till trots. Men de fick i alla fall ordning på det defensiva och det är helt fundamentalt för att fortsätta skörda resultat i en desperat situation, inte minst här.

Med ett defensivt tänk från hemmalaget – visst lockar målunderspelen här?

Vårt val blir under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre mål totalt – till strax under dubbla insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – dubbla din insättning, upp till 1 000 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,96
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, tisdag 26/5
TV: 
Stream: