Speltips Werder Bremen Wolfsburg 7 juni 2020

Speltips Werder Bremen – FC Köln 27/6: Sista chansen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Werder Bremen måste ta tre poäng för att kunna överleva i Bundesliga, och nu väntar FC Köln på hemmaplan lördagen den 27 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama Bundesliga kostnadsfritt! Läs mer om hur – här.

Det är ingenting annat än desperata tider för en rad klubbar i den tyska fotbollen, och allra värst utsatt är utan tvekan den klassiska klubben Werder Bremen. För bara några år sedan låg man i topp i Europa League, och var ett lag för tysk guldstrid.

Men det är andra tider och det här året har spenderats mestadels på nedre halvan, eller ännu värre. Med en match kvar att spela har Werder Bremen två poäng upp till kvalplatsen, och kan därmed ramla ner till 2. Bundesliga.

Men än finns det en liten livlina, och det är vinst hemma mot bottenlaget FC Köln i den sista omgången. Det bör Werder Bremen ha kapacitet att klara.

Det ska sägas att FC Köln inte har någonting att spela för då man redan säkrat sitt kontrakt, och att titta uppåt i tabellen spelar ingen större roll här och nu.

Werder Bremen är hetare

Werder Bremen behöver verkligen ha med sig sina bästa spelare i den här matchen, men som det ser ut nu kan man behöva spela utan ett par av de allra tyngsta spelarna. Det vi kan vara säkra på är att Ömer Toprak, Kevin Mühvald och Nuri Sahin inte spelar. Ett par spelare som helt klart hade kunnat göra skillnad.

Kevin Vogt, Milot Rashicha, Theodor Febre Selassie och Claudio Pizzaro, veteranen, kommer eventuellt att behöva stå över. Men i samtliga fall försöker man såklart pusha det till att de ska spela. Det är trots allt den sista matchen på hela säsongen.

FC Köln saknar också ett par tunga spelare, och inte minst den avstängde spelaren Florian Kainz kommer att saknas. Landslagsmannen för Tyskland, jonas Hector, kommer inte till spel heller och det gör inte Simon Terodde heller, om vi nu ska fortsätta rada upp namn. Det finns viss förhoppning om att Jhon Cordoba och Marcel Risse spelar, och vi vet att Sebastiaan Bornauw och Dominick Drexler är tillbaka från avstängningar.

Werder Bremen måste vinna matchen för att överhuvudtaget kunna överleva, och FC Köln har ingenting att spela för. Det måste väl räcka som anledning till att hemmalaget plockar en vinst här?

Werder Bremen vinner spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Werder Bremen vinner
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:30, lördag 27/6
TV: 
Stream: