Werder Bremen Bayern MunchenSpeltips 3 juni 2020

Speltips Werder Bremen – Frankfurt 3/6: Dubbelt upp

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Werder Bremen har på allvar hittat formen, inte minst den defensiva, och har nu säker mark inom räckhåll. När bottenkonkurrenten Eintracht Frankfurt kommer till Weser-Stadion ser vi en tät samt spännande match framför oss.

  Rygga hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Streama matchen kostnadsfritt hos Unibetoch få 600 kronor att spela för när du sätter in en hundralapp som ny kund, via oss. Regler & villkor tillämpas.

Hoppet har tänts

Totalt mörker bara för ett par veckor sedan. Närmast hopplös situation i tabellen och 1-4 i baken mot Bayer Leverkusen i omstarten. Men är det som hänt sen? Det har vänt totalt för Werder Bremen, som nu har såväl kvalplatsen som säker mar inom räckhåll.

Och detta efter två vinster, båda på bortaplan, mot Freiburg respektive Schalke 04, samt ett kryss mot Borussia Mönchengladbach däremellan. Från positionen som nästjumbo har de blott två pinnar upp till kvalplatsen, vilken innehas av Fortuna Düsseldorf, samt tre till säker mark och Mainz 05. Sex omgångar återstår och allt kan hända, är känslan.

Något oväntat är Eintracht Frankfurt faktiskt också inblandade i den här bottenstriden, även om det ska mycket till för deras del att åka ur Bundesliga. De har trots allt tre konkurrenter emellan dem och kvalplatsen, samt ett poängavstånd om fem pinnar.

Efter en relativt djup svacka och vinstfri period var det med extra stor lättnad som en trea kunde inkasseras i samband med helgens bortamöte mot Wolfsburg, tack vare ett sent mål signerat Daichi Kamada. Det följde ett 3-3-kryss mot Freiburg. Så, visst verkar det som att molnen skingrar sig.

Defensivt fokus från Werder Bremen

Frankfurts matcher har, i alla fall för den neutrale åskådaren, varit fantastiskt underhållande sådana. Gott om mål, såväl framåt som bakåt. Överspelsstatistiken har varit tydlig sedan en bra tid tillbaka.

Men kanske blir det annorlunda här?

Werder Bremen har fått fullt pejl på det defensiva, hållit nollan i tre raka matcher, vilka totalt innehållit två mål, och kommer mest sannolikt fortsätta spela förhållandevis tillbakalutat och med försiktighet. Annars är risken stor att de såras djupt.

Under 2,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid exakt tre mål – spelas till strax under dubbla insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – få upp till 1 250 kr i spelkrediter!

Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,93
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:30, onsdag 3/6
TV: 
Stream: