Speltips Werder Bremen Wolfsburg 7 juni 2020

Speltips Werder Bremen – Wolfsburg 7/6: Målspelet ska dubbla insatsen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Werder Bremen fajtas för nytt kontrakt och Wolfsburg jagar en Champions League-plats. Viktiga poäng står onekligen på spel i söndagens tidiga batalj från Bundesliga, med start redan 13:30.

  Rygga speltips hos betsson – till bästa odds!
Annons. Nya kunder hos LeoVegas. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream: Läs mer om hur du ser matchen här. Den som vill kan dessutom hämta en välkomstbonus på 300% extra – upp till 750 kronor att spela för. Regler & villkor tillämpas.

Jagar nytt kontrakt

Det är en skör tråd som Werder Bremen och deras kontrakt i Bundesliga hänger på; med fem matcher kvar som nästjumbo och två pinnar under kvalplatsen samt tre från säker mark.

De hade en fin streak med tre hållna nollor, två vunna och ett kryss, innan veckans match mot Eintracht Frankfurt – men fick där stora bekymmer och föll med 0-3 efter en svag andra halva.

Nu måste Werder Bremen ladda upp batterierna illa kvickt, när striden för nytt kontrakt fortsätter samt intensifieras. Men det är klart, här är de underdogs och förväntas ställas inför stora problem.

Det raka bortaspelet står i siffror strax över dubbla insatsen hos flera bookmakers och detta när Wolfsburg i deras tur jagar en plats ut i Europa League – och just nu är de sexa, vilket innebär kvalspel dit, med flera konkurrenter hack i häl. Hoffenheim och Freiburg absolut närmast, som de främsta konkurrenterna.

Faktum är att även Wolfsburg kommer från en förlust mot Frankfurt, med betydligt längre vila inför matchen, som på allvar visat framfötterna på sistone. 1-2 skrevs siffrorna hemma på Volkswagen Arena efter en sent insläppt boll. Repar sig direkt?

Den matchen fick Renato Steffen syna sin femte ostskiva för säsongen och därmed finns han inte tillgänglig för bortalaget denna söndag. Avbräck, absolut, men situationen hade kunnat vara betydligt värre.

Wolfsburg sätter tempot direkt

Vi räknar kallt med att Wolfsburg, bortaplan till trots, kommer kliva ut på planen och greppa taktpinnen omedelbart. De är den bättre parten, är pressade att vinna och har dessutom fått längre vila inför matchen. Går för det, med en offensiv approach?

Stundtals har det emellertid svajat till i Wolfsburgs försvar och de har ännu inte hållit en enda nolla sedan omstarten, med tre av fyra matcher som innehållit totalt minst tre baljor.

Mer defensivt inriktade må Werder Bremen vara, men även de måste bli lite desperata och kliva på framåt. Då med hänsyn till den urusla försvarsinsatsen i andra halvlek senast, bör det finnas en betydande risk att det ger bakslag.

Summa summarum; goda målmöjligheter?

Vi spelar över 2,5 mål totalt i matchen till 1,94 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 1 000 kr i bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål totalt
Odds: 1,94
Bolag: Betsson
Spelstopp: 13:30, söndag 7/6
TV: 
Stream: